mandag 10. oktober 2016

Mandagsmorgen


er kald,klar og solfylt. 
Vi tenner i ovnen,noe stearinlys & pleddet godt rundt oss.
Den fine kalde tiden er her.
Vi prøver å gjøre starten av den nye uken fin,rolig & god.

Nå er den i gang,håper alle dere som titter innom får en fin mandag.

Klem Christina 


3 kommentarer:

  1. Hei Christina! Takk for veldg hyggelig hilsen:) Så mange fine innlegg du har lagt ut siden sist jeg var på besøk hos deg! Du er superflink til å ta flotte familie, natur og interiørbilder! Nyter hvert bilde legger ut! Ønsker deg en riktig fin uke! Klem fra Jorunn

    SvarSlett
  2. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Så du er en drømmer du også ja, da er vi ihvertfall to :-) Så flotte bilder du tar og så koselig du har der hjemme hos deg. Kjente meg så godt igjen da du skrev at det er vanskelig å ta bilder av tre på en gang. Jeg har strevet mye med det jeg også opp igjennom ;-)

    SvarSlett
  3. Tusen takk for hilsen inne hos meg :) Nå kom eg på besøk inn her te deg, og eg må sei meg bare heilt enige med siste innlegget ja, denna årsio med peiskos, masse tente lys og krølle seg godt oppi sofarkeoen i et pledd e fantastsik ...eg like høsten, både fargane den bringe med seg og "lukten" av høst - så kald og frisk den "lukten" liksom ... og det herlige bildet av vetlatøtto med kjeks inntullai pledd og spise kjekks, ga jo akkurat den stemningen her ...godt opp sofakroekn og bare nyyyyta tilværelsen ...sånn det skal vera *fiiiine dag ønskes deg og dine * klem Nina

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com