tirsdag 11. oktober 2016

Litt godt til kaffenmå til av og til.. Jeg fikk ånden over meg å bakte 4 brød & 2 brett med boller.
Det ene brette laget jeg vaniljekrem til å ha oppå og det andre brette ble vanlige hveteboller.
Disse bollene er verdens beste boller,og stopper jeg ikke barna spiser dem alle som en på en,to tre.. 

Takk til alle dere som legger slike fine ord igjen hos meg,jeg blir så glad.
Klem Christina Mari


2 kommentarer:

  1. Jeg sier til meg selv ofte at jeg må bli mye flinkere til å bake...jeg er dårlig på det men det går jo bra da jeg først er i gang. De glasslysestakene dine var fine. Hvor har du kjøpt de? Er det noe jeg er glad i på denne årstiden så er det lys. Jeg elsker de og det føles som jeg aldri får nok. Kunne omså hatt en hel lysbod jeg men det er vel drøyt.

    SvarSlett
  2. ohhhh - FOR noen delikate bilder du tar, eg må sei eg fekk akutt lyst te baka hveteboller her e satt nå - men eg innrømme at eg e trege med og få igang når det gjelder baking, ja hvertfall heilt te vinteren og desember kommer, då får eg ikke nok tima i døgnet eingang te baka både kaker og boller og alt som hører julen til.

    Eg har kost meg her på bloggen din nå og eg glede meg te følga med på ka slags fotografering du skal til med nå i kveld - høstbildene dine e vakkre, selv om høsten står for fall og vinteren står i døren, bilder av kalde frostrimte planter e jo nåke av da vakkraste eg ser *drømmer meg litt vekk*

    ein strålandes fine dag ønskes deg og dine :)

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com