mandag 26. september 2016

Fredag ble til mandag


.. slik føles det ihvertfall etter denne helgen. 
Oj,så fort den har gått og flest timer er ikke tilbringt hjemme.
Så nå tenner jeg lysene på bordet & nyter av fredagsrosene som nytes på mandag istede.

Håper dere har hatt en fin helg,håper jeg får tatt meg en bloggrunde snart igjen.
På tide !

Klem Christina 1 kommentar:

  1. Tusen takk for koselig kommentar. Sommeren har vært fin,men hektisk. Vi fikk syk hund og det gikk flere uker før han ble frisk igjen. Nå er høsten her og det er som man kan senke skuldrene igjen. Jeg ser tiden flyr hos deg også. Ønsker deg en fin høst videre, alltid koselig å titte innom deg. :)

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com