fredag 26. februar 2016

Roser til helgen & ei ny klokke


God fredag alle sammen !! Jeeeei,endelig helg å greier !


Helgerosene er kommet seg inn døren,endel utav helgevasken ble tatt i går.. bare å vaske over gulvene idag. Så er vi klar til å ta imot helgen med åpne arma. 


tilbake til den nye klokken jeg kjøpte som kom i posten i går. Kjempe fin & den kostet ikke skjorten heller.. Det kan jo ikke bli bedre ! 

Ha en nydelig dag
Klem Christina 

3 kommentarer:

 1. Flotte roser. Kjekt å pynte litt til helgen!!

  SvarSlett
 2. Heisann :))
  Kjempekoslig å finne kommentar fra deg,måtte jo sveipe innom deg jeg nå vet du !!!Tar meg endelig litt tid til å surte litt på blogger,unner meg en litt lat fredag i dag!!! Nydelige bilder...vet du jeg hadde enorme planer om deilige blomsterinnkjøp i helgen men nå ser det ut til at jeg blir uten bil og om været fortsetter som det er nå....blir det inne-vær og fint lite blomster!!! Så jeg får nyte rosene dine enn så lenge.Lekker klokke også...kjekt å unne seg noe nytt!!!
  Ha en deilig fredag og helg !
  TOveklem :)

  SvarSlett
 3. Har du sett så nydelige roser :) Helt herlige bilder. Gratulerer med flott ny klokke :)

  Ønsker deg en fin uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com