torsdag 4. februar 2016

Hei,hvor er dere ?... er det flere enn meg som er litt sløve/slappe med å blogge ? 
Nå som lyset kommer mer & mer frem,så blir det nok litt flere bilder. 
Har lite inspirasjon for tiden,det trenger jeg..

Ha en fin dag.
Klem Christina 

3 kommentarer:

 1. Hei på deg, Våren rykker stadig nærmere og jeg tror at både naturen og vi nå gradvis våkner opp og får mer energi; til å gjøre både det ene og andre. I Bergen har vi vakker vinteridyll idag, men yr.no melder mildvær og vatten. Så mens vi venter på våren får vi fylle bordet med vakre vårblomster og drømme om våren og lyset. Ønsker deg en fin-fin februar. Birte

  SvarSlett
 2. Så koselig at du fremdeles vil stikke innom meg :)

  Jeg sliter også litt med inspirasjonen om dagen ettersom det er så mørkt og trist ute. Jeg håper lysten kommer mer tilbake hos de fleste i løpet av våren, da vi som oftest henter inspirasjon hos andre bloggere også. Fin uke til deg :)

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Her forsvant liksom lyst og inspirasjon med at julen
  tok slutt.. men kjenner lysten er på vei tilbake nå:)
  Nydelige bilder du deler ♥

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com