søndag 6. desember 2015

Så har vi tent det andre lysetEn koselig start på dagen gjør gjerne hele dagen fin.
Her dekker vi på bordet og spiser sammen mens vi ser det andre lyset brenne.
Tenk,da var plutselig andre søndag i advent her,det går fort.

Ønsker alle som titter innom en kjempe fin ny uke 


Christina 

1 kommentar:

  1. God ettermiddag♥ Så fine bilder og nydelig forside♥ Beklager sent svar, går i ett her med en 3 åring og ei på 3 måneder! Mitt kamera er ikke noe og skryte av, er et Nikon D3200. Ikke spesielt fornøyd, tuller ofte og klarer ikke fokusere:( Dine bilder er jo helt perfekte, super klare. Det klarer jeg ikke med dette kamera. Skulle gjerne tatt et kurs og lært meg noen triks:) Ønsker deg en god kveld♥ Klem Mari

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com