lørdag 28. november 2015

Tenk i morgen


Tenner vi det første lyset.
Hvor ble denne høsten av ? 


.. man tenker at det er enda lang tid igjen,men 
tiden tar meg igjen på sengen.


men nå er nå adventslysene klare
og vi er nok klare for og tenne dette i morgen.

Nå blir det lørdagskos med hjemmelaget pizza.

Nyt dagen.

Klem Christina

4 kommentarer:

 1. Hei, Christina! Å, så koselig dette så ut!! Ja, denne høsten har gått utrolig fort ... nå gjelder det å roe ned tempoet (hvis det lar seg gjøre;) og nyte adventstiden!

  KLEM
  ANETTE

  SvarSlett
 2. Ja, hvor ble høsten av.. Jeg rekker jo nesten ikke å reflektere over mørketiden engang.. Men i morgen er det advent.. Jeg prøver så godt jeg kan å få denne tiden til å bli rolig og ikke bare et heseblesende kaos.. Så gjenstår det å se.... Det er iallefall godt å kjenne at det fremdeles er kos å pynte til jul, selv om det gjøres på litt forskjellige måter fra år til år.. Stemningsfullt hos deg.. Hilsen Inger Johanne

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder Christina!
  Herlig julestemning hos deg :)
  Håper dere har hatt en flott 1.søndag i advent!
  Klem Mirjam

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com