mandag 11. mai 2015

Ettermiddagssyssel for storebror


.. her gjøres leksen først ..
Så middagstid,før trening,osv osv..

Ja,dere vet ;)

Nyt dagen 

4 kommentarer:

 1. Dyktig storebror :) Og nydelig blomst- elsker rosa !

  Ha en fin ny uke - kos deg masse

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 2. så flotte bilder igjen ! god kveld :-)

  SvarSlett
 3. Så fine bilder!!

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg :)
  Jeg endrer bildene mine til 600 pixler i bredden i photoshop. De blir ikke like klare som hvis de var i fullformat, men jeg syns det holder for bloggen. Jeg har en stor skjerm, og de er ikke kornete på min skjerm... Grunnen til at jeg endrer dem til 600, er at jeg har stilt inn bredden på bloggen til 600 pix. Så da passer det ganske bra :)
  Hilsen Kristine

  SvarSlett
 4. Titter innom for og ønske deg fine mai dager♥
  Klem Mari

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com