onsdag 4. mars 2015

Hipp hurra for meg
... som fylle 30 år idag .
Da har vi feiret dagen min med familien.
Kjempe koselig & jeg føler meg alltid så velsignet som har slik
en flott familie rundt meg.

Nå blir det bena opp i sofaen,pleddet på & nyte resten 
av kvelden derfra.

Klem Christina

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen!! ♡
    Er så herlig med familiebursdag, og den kaken så meget god ut:)

    SvarSlett
  2. Gratulere så mye !! og tusen takk for foto-tips. Det var til stor hjelp og jeg skal forske videre, jeg har likevel tenkt å kjøpe meg et ok zoom objektiv, kanskje du har et å anbefale. Jeg ser jo at du kan dette med bilder, her er utrolig flotte bilder å se, ute som inne. Nydelig lys og dybde, sånn som jeg strever etter ;) Jeg legger deg til bloggarkivet så jeg kan finne deg igjen, blir sikkert å spørre mer etterhvert. Håper du har hatt en fin bursdagsfeiring, ha en nydelig dag.

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com