tirsdag 1. januar 2013

Godt nyttår ♥ ♥

 
 
 
023.CR2
 
025.CR2
 
Godt nyttår1
 
 
Takk for det gamle,velkommen til den nye året!
 
Vi tar imot 2013 med åpne armer & håper på et
flott år med masse nye opplevelser og muligheter.
 
God nyttår til alle dere ute
♥ ♥

2 kommentarer:

 1. Godt nytt år!

  Gleder meg til å følge deg videre i 2013.
  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 2. Hei hei:) Godt nytt år! Jeg fant denne finebloggen gjennom bitte lille huset og leggger meg til som følger:) Gleder meg til å følge deg i det nye året:) kjempe fine bilder du tar av nydelige barn og hjem♥ Ta deg gjerne en titt innom meg også og bli med på min giveaway hvis du vil♥
  klem Mari

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com