onsdag 15. august 2012

Sponset | Polarn O.pyret
God onsdag alle sammen!
Her har jeg laget sammen min egen lille collage med klær fra Polarn O.pyret.
Jeg har allerede bestilt mye utav de klærne her.
Håper klærne kommer til skolestarten.
Du kan trykke rett på bilde,så kommer du inn på deres nettbutikk,mye fint å se på! Og i tillegg har de gratis frakt denne uken,hurra!

Litt om Polarn O.Pyret
Helt siden vi designet vår første stripete genser har vi jobbet etter samme tanke: Barn trenger klær som passer til lek. Klær som lar barn være barn.
For Polarn O. Pyret betyr det klær som forenkler hverdagen, men som også passer til fest. Klær som tåler ville leker, har høy kvalitet og kan arves fra storebror til lillesøster. Klassikere, elskede favoritter og verdens fineste striper. Vi tar utgangspunkt i det som er best for barna. Det er vår filosofi og arbeidsmetode, og det gjennomsyrer hele Polarn O. Pyret og de beslutninger vi tar.
Ta en titt innom nettbuttikken,du finner garantert noe du liker
♥♥♥
Klem ChristinaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com