tirsdag 13. mars 2012

En liten hilsen fra lille i magen ♥


En søt liten hilsen


Hei mamma.. Ville bare si at jeg er her. Kjenner du at jeg sparker litt i deg? Håper det ikke gjør vondt, jeg vil bare gi beskjed om at alt er bra her inne... Av og til glemmer jeg meg ut, å sparker deg kanskje ikke på en stund. Da er det bra at du dytter litt i meg så jeg får si i fra at alt er fint. Jeg skal ikke sparke deg mer når jeg kommer ut, mamma, jeg lover! Unnskyld for at jeg gjorde sånn at du ble kvalm, mamma... Jeg gjorde det ikke med vilje.. Skulle ønske jeg kunne trøstet deg når du kastet opp og var dårlig. Jeg er gla for at det endelig er over. Jeg er også veldig lei meg for at bekkenet ditt gjør vondt, mamma... men jeg må jo ut, og det er ikke plass til at jeg skal komme meg gjennom. Jeg syns det er dumt at du blir trøtt og sliten av å ha meg inni magen, men jeg har ikke så mye energi, mamma, så da må jeg låne litt av din, og det er ganske slitsomt å bli til en baby skal jeg si deg. Jeg tror at jeg får den beste mammaen i hele verden.. En mamma som går gjennom 9 måneder med vondter bare for min syld. Og som i tillegg sier at hun gleder seg så masse. For jeg har hørt at du og pappa snakker om meg, og at dere allerede er glad i meg og gleder dere til å treffe meg. Jeg er så glad for at du har pappa... Snille pappaen min som trøster deg når du gåter uten å helt vite hvorfor. Hjelper det viss jeg kiler deg litt?? Blir du glad da? For jeg hører at du plutselig begynner å le litt når jeg beveger meg... Vi må være flinke å hjelpe hverandre gjennom fødselen, for jeg tror det kommer til å være ganske vondt for begge. Men så når vi får se hverandre å ligge tett inntil hverandre så blir alt bare bra igjen!! Vi har mye å se frem til du og jeg, mamma ♥

I morgen går turen til Tromsø,å på torsdagsmorgen har vi time på 3D ultralyd,
som vi gleder oss til å se den lille igjen.

Klem fra meg til deg
5 kommentarer:

 1. For en rørende tekst...

  Og så fantastisk at du har en liten en som bor i magen din!!
  Jeg drømmer meg ikke akkurat tilbake til da nr 2 lå i magen.
  Jeg tror ikke jeg har vært så deppa, tung, trist og udugelig som da!!

  Herlig at du deler med oss lesere. Det setter mange følelser i sving
  hos meg som allerede har huset to i min lille mage.

  Fine tanker, og en jippiklem til deg.
  Ane

  SvarSlett
 2. Så utrolig vakkert skrevet, om en fin tid i livet. Det setter meg tilbake noen år da jeg hadde mine to i magen. Godt å høre at du er over kvalmeperiode og er inne i en tid hvor du bare kan glede deg.

  Ønsker deg en fin dag, og lykke til framover.

  SvarSlett
 3. Et utrolig koselig innlegg. Selv får vi ei lita frøken i armene om bare 5 uker. Gleder oss masse til å treffe jenta vår.
  Fin dag til deg
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Rørende babyord, kjempe koselig å lese:)
  Så spennende med 3D ultralyd også. Utrolig flott UL bilde her, den hånda vinker til verden ja;) Artig!

  Klem

  SvarSlett
 5. Då herlig, har nesten identisk ultralydbilde av min datter ;)
  Kose deg masse med den lille og de herlige sparkene :)
  Klem Anette

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com