onsdag 21. september 2011

Høsten viser tegn på at den er her


Blomstene som står i melkespann på verandaen har fått merke høsten.
Høsten her nord har vært fin hittil. Men regn,vind og kaldt har det vært å det merker nok blomstrene.


384


Senere idag skal vi på tur sammen med klassen til storebror,foreldrene og min venninne (læreren til storebror). Det tror jeg blir kjempe koselig! Vi skal grille,kose oss & ha natursti. Er viktig å ha et godt samhold og kommunikasjon med de andre foreldrene.

Jeg har nå fått meg ny pc. Fått lastet ned photoshop,men bildene ble ikke så skarpe som jeg fikk de før. Er det noen som vet hva som er årsaken? Mener jeg spurte det før en gang,men nå kan jeg ikke finne svaret.

Ha en nydelig onsdag

Klem!

1 kommentar:

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com