fredag 29. juli 2011

En vegg til ferdig.. ♥

 
 
.. Nå er veggen som inngangsdørene er på ferdig malt med 2 strøk. Ble kjempe bra! Endelig kunne man stryke den veggen av listen.. mannen har allerede startet på vegg 2. På bilde ser dere inngangsdøren og hortensian som bader i kveldsol.. Herlig sommerdag her nord.
 
veggen-med-inngangspartiet-er-ferdig-malt2
 
Jeg har vært flink idag og dratt opp masse gressrøter vedsiden av huset. Plutselig ble plassen mye finere og større. Skal vise dere bilde av det senere. Nå skal jeg ut igjen og arbeidet mer. Godt når det er fint vær å kunne gjøre disse tingene ute..
 
Ønsker dere en fin kveld
 
♥♥♥

2 kommentarer:

  1. Så nydelige bilder igjen hos deg! Kan tenke meg det er godt å stryke på "to-do-lista" :-) Ha en fortsatt herlig sommerkveld der nord!

    Stoooor sommerklem fra Tone

    SvarSlett
  2. Heldig du som snart har ett ferdigmalt hus. Vi har ikke startet engang...hehe. Fine blomster som vanlig ♥ Mine har blitt tatt av regnet.

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com