søndag 26. juni 2011

Søndagen ♥

 
 
er fulle av gjøremål.. ♥
Men jeg tar meg tid til å sette meg ute med en god kopp latte og nyter blomstrene som blomstrer så fint.
Mannen er ute å maler.. (vet det er søndag og slikt,men vi må bli ferdig mens vi enda har liften her) Tror det blir veldig bra når det blir ferdig! Kan ikke få fortalt hvor jeg gleder meg til vi er ferdig å male utenfor slikt at man får begynt å ordnet litt på tomten.
 
Jeg sitter inne å skriver lister.. Lister for både den ene og det andre i familien.. Jeg er et listemenneske og når vi i tillegg skal til bulgaria i 15 daga.. Ja,dere skjønner tegningen. Så her er det full planlegging. 15 dager til vi sitter på flyet! Oj oj oj..
 
Håper alle sammen nyter søndagen
 
♥♥♥

2 kommentarer:

  1. Ha ein kjempefin søndag :)

    SvarSlett
  2. Hva skulle vi gjort uten lister??hadde ikke fungert her ihvertfall. Kos deg med latten :)

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com