fredag 24. juni 2011

Litt pynting ute ♥

 
 
er bestandig så koselig ♥ Egentlig bare innom en liten snartur for å si hei.. Er på tur ut døren for å male mer. Endelig blitt oppholdsvær,og mannen har leid lift.. Så da er det bare å hoppe i maleklærne.
 
litt-pynt-utenfor2
 
Håper alle sammen har hatt en fin fredag idag. Fredagen i dag smakte ekstra godt,kjenner man begynner å bli litt sliten,så det skal bli godt med ferie.  2 uker til ferie og 16 dager til vi sitter på flyet. Gleeeder meg!
 
Ønsker alle sammen som titter innom en fin kveld.. Nyt fredagen!
 
♥♥♥

1 kommentar:

  1. Så flink du er
    Jeg har vært ute å skrapt ett gjerde, å håper på oppholdsvær så jeg kan få malt litt i morra

    Er det ikke deilig å glede seg til ferie og tur... det synes iallfall jeg

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com