søndag 5. juni 2011

Hvilken blomst er dette? ♥

 
Ja,det lurer jeg på.. Noen som vet?
Når jeg og mannen skilte lag for 2 år siden,plantet han ned noen blomster foran huset. Den dag idag husker han ikke va det var.. (typisk han),å nå vil jeg gjerne vite hvilken type blomst dette er.. Har lyst å få orden i hagen og i blomsterbedet. Så da må jeg nesten starte med å finne ut hvilken blomster som finnes der.
 
Håper noen kan hjelpe meg
 
❀❀❀

7 kommentarer:

 1. Har nok ingen svar til deg, men håper noen andre kan hjelpe deg. Ellers bare innom for å ønske deg en fin søndag videre :)

  SvarSlett
 2. Aaaaaner ikke hva den heter, men fin var den! Hva med å bryte av en blomst og ta med på plantesenteret?

  SvarSlett
 3. Det er litt vanskelig å se på bildet, når den ikke har blomstret. Hvor høy er den? Jeg ville tatt med meg planten til eit hagesenter eller et gartneri. De vet veldig mye der...

  SvarSlett
 4. Jeg lurer på om det er en staude, ser ut som ein form for staude. Stauder kjem att år etter år.Kan det vera ein Symphytum asperum( også kalla valurt)?

  SvarSlett
 5. Plantet han blomster før han dro? :p Jeg vet heller ikke hva den heter, men fin er den. Håper du finner ut av det :)

  SvarSlett
 6. Bladene stemmer ikke med den type akeleie som jeg kjenner til, men mulig det er flere sorter? Akeleie er en giftig plante, så det kan kanskje vere grunn til å kvitte seg med den om man har småbarn i hus...

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com