fredag 3. juni 2011

Gode fredag ♥

 
 
Fredag er og forblir ukas beste dag
 
Innom blomsterbutikken idag,å hjem med meg ble noen nye peoner.
De gjør så mye i stuen,de blomstrer ut å gir noen nydelig å store blomster. Når hagen blir fullkommen kommer det til å blomstre slike der å.
 
Nå er det fredagskos for meg og mannen,gullungene sover søtt og vi skal slappe av med litt snop og tv.
 
Håper du får en nydelig kveld vidre
♥♥♥

6 kommentarer:

 1. Peoner er nydelige! ♥ Nyt kvelden & ha en fin helg! :)

  klem Frøken H

  SvarSlett
 2. Nydelige peoner du har. Kjøpte selv en bukett i dag, men ga den bort til mamma og pappa som takk for hjelpen. Har nok ikke klart meg uten dem nå som gubben er dratt ut på jobb, og jeg skal være 14 dager alene mad barna. Ønsker deg en fin fin helg.
  Klæm

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde ;o)))))

  STOR klem Elisabeth ;)

  SvarSlett
 4. Heia snuppa!! :)
  Du må ha en fin kveld og en flott helg med dine kjære. :) Fine blomster! Jeg skal kjøpe meg blomster etter sommern. Nokk at vi må ha barnevakt, kattevakt, hundevakt og mamma må ta to julestjerne med seg på hytta. :) Haha.
  Klem Isabell :)

  SvarSlett
 5. die blumen sind soooooo schön!!!!! viele grüße und ein schönes wochenende!!! angie

  SvarSlett
 6. Nyt siste rest av fredagskvelden, og ha ein kjempefin kveld! :)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com