mandag 23. mai 2011

Foto ♡

 
Canon EOS 500D –  f/3.2 – 1/30 sek – ISO 400
 
syk-og-svak2
Canon EOS 500D – f/3.5 – 1/30 sekund- ISO 400
 
God kveld!
Noe jeg elsker å holde på med,er kameraet mitt! Er nok en av mine beste “venner”
Jeg prøver meg frem,leser meg frem og feiler meg frem. For er det noe man lærer av,så er det de feilene man gjør.
Det er mye man kan lære seg når det gjelder innstillningene,men også hvordan man kan ta gode bilder. Det er mye som man må sette seg inn i,å det man trenger mest av da er TID og TÅLMODIGHET.  Tid har jeg ikke så mye utav,men en dæsj tålmodighet har jeg heldigvis.
 
Jeg er ute å kikker etter nytt kamerahus,har vært å kikket på Canon 7D,er det noen som har dette? Rop gjerne ut og fortell dine erfaringer om det.
 
Bildene over forteller en litt pjusk storebror som koser seg med varm solbærtoddy. Det gjør alltid susen når halsen er vond… ♡
 
Ha en nydelig kveld vidre! ♡
 

2 kommentarer:

 1. Du er råflink med kameraet!! Digger bildene dine :)

  Jeg har også lyst på nytt kamerahus, har hørt 7D er bra... Følger med her for å få litt mer info.

  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig bilde! Hvilke linse bruker du?

  Her i huset har vi 550D og 5D. Den siste er vel ganske lik 7D vil jeg tro. Er veldig fornøyd, men liker selv best 550D for det er ikke så tungt som 5D. Men hva video angår så er 5D en del bedre enn 550D etter min mening. Men har nok mye å gjøre med at skjermen er litt større så man ser om det faktisk er i fokus eller ikke.

  Lykke til i jakten!

  PS: Bli gjerne med i mitt gavedryss www.nesebakken.blogspot.com

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com