fredag 29. april 2011

Fredagskos.. ♡

 
 
Ukas beste dag
Familien samlet
Tvkveld
Godis
Helgeblomster
Sofakos
 
Ingenting slår en fredagskveld ♡♡♡
Håper alle sammen som titter innom nyter fredagskvelden
 
 Lev livet lykkelig

7 kommentarer:

 1. Hei Christina! Nå har jeg kosa meg med dine alltid så freshe og flotte bilder og innlegg. Lekker og ny header du har laget deg. Virkelig sommersøt er den. Flotte bilder fra fredagskosen også. Likte forresten godt bildene fra stua nedenfor. Så lekre stoler med kryss i ryggen.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Du tar veldig fine bilder!
  Ha en god fredagskveld og en god helg videre! :)

  SvarSlett
 3. Herlig å høre at du koser deg! Selv har jeg en utslitt fredag og gleder meg til en super lørdag.
  Så skal snart bysselalle.
  Loppis i morra!!:D

  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Fiiine bilder ♥ Deilige fredag;)

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Her bare nyter vi fredagskvelden til det fulle og har enda ikke kommet oss i seng. Hva er vel bedre enn å starte helgen med deilig mat og TV-kos :-) Og ikke minst prikker. Jeg har fullstendig prikkedilla for tiden både på brett, kopper, fat og duker. Elsker de prikkete skålene fra GG, men har ikke skaffet meg noen enda. Kommer vel etpar i hus før sommeren tenker jeg ;-)

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 6. er ikke fredag den BEEESTE dagen i uka???
  Nyt lørdagen også

  Klem Tone

  SvarSlett
 7. Heisann ;o)
  For noen koselige bilder ,o)))
  Fin blogg du har!!
  GOD HELG :o)

  Klem Elisabeth

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com