torsdag 10. februar 2011

Endelig.. ✿

skinte solen i vindus karmen vår.. Etterlengtet!
Det er rart hvor mye energi denne solen gir når han dukker frem etter mange måneder borte.
Deilig! ✿
Nå skal jeg ordne ferdig middagen som idag er fiskegrateng før guttene boys kommer hjem. Lillesøster er enda hjemme sammen med meg,grunnet stgg hoste. Men håper hun kan dra i barnehagen i morgen. Hun savner & leke med barna,og JEG har så masse å gjøre,så hadde vært godt å fått henne frisk & rask nå.
 
Ha en fin solskinns torsdag ❤
Klemmer fra Christina

5 kommentarer:

 1. Så flott det blir på lillesøster sitt rom, gleder meg til å se det ferdig møblert :-)
  Ønsker deg og alle dine gull en deilig torsdagskveld!
  Stor klem fra Tone

  SvarSlett
 2. Deilig med sol
  Håper den lille snart er frisk igjen, kjipt å være syk

  SvarSlett
 3. Ja, det er HERLIG når solen endelig skinner! Eneste minuset er at jeg ser hvor skitne vinduene mine er!
  Hehe
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Ja deilig å se sola!!!! kom masse snø hos oss i går så da er det ut å skufle.. eller for min samboer da ;))

  Klem

  SvarSlett
 5. Jepp, det er vidunderlig når sola titter inn!!<3

  Leste innlegget ditt om guttepjokken din og kveldsamtalen deres..Så utrolig nydelig! Ja, det er skikkelig store ord for en liten 5 åring. Jeg blir også stadig overrasket over hvasom kommer fra de små.. Det er som du sier, faktisk ikke bare lek og moro..de er bittesmå tenkende mennesker :)

  God kveld til deg, og klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com