onsdag 2. februar 2011

Besøk fra skogen & trekning av wallstickers.. ღ

I ettermiddag hadde vi besøk av skogens konge.. De er noen fine dyr,men jeg liker helst at de holder seg i skogen & ikke ved bebygde strøk & vei.  De lusket lenge på baksiden av huset vårt,før de fant veien på forsiden & ned på skolen som ligger foran huset vårt. Det var mange som gikk tur rett foran gjerde der,men heldigvis gjorde ikke elge de store bevegelsene på det.

Men jeg fikk hjerte i halsen,da plutselig ei mamma med 2 barn kom gående inn til denne skolegården. Vi ropte til de at de måtte passe seg for at elgen var der. Men de hadde sett elgen,de skulle liksom bare litt nærmere. Vel,der gikk barna på rundt 3 og 5 år først,5-10 meter foran moren sin mot disse elgene. Jeg kjente jeg ble sint.. Hvorfor utfordre elgene,når man vet & har hørt va de faktisk kan gjøre. Det er tydeligvis for ingen grunn at avisene skriver om den ene etter den andre som har blitt skadet av elg. La de nu være i fred i det minste,å hold dere på avstand. Denne gangen gikk det heldgivis fint,men hva med neste ?

Måtte bare få det ut.. hihi,så var det tilbake til trekningen av denne wallstickers`en. Det ble 25 som meldte seg,så da brukte jeg random.org. På nettisden der lar man de velge et tall mellom 1-25 da,å den heldige var nr : 10, og det var jenta bak bloggen FRA HUSET I SVINGEN.

Send meg adressen din på mail,så sender jeg denne med posten på fredagen.

Håper ellers dere har hatt en super lillelørdag.. Nå skal jeg nyte resten av kvelden sammen med kjæresten min ღღ

ღ Klem klem ღ

6 kommentarer:

 1. Huff, ja. De elgene er skumle. Ingen vits i å utfordre skjebnen... Liker også best at de holder seg i skogen, og langt fra mine turstier også. :-)

  SvarSlett
 2. Jammen skummelt det der ja!
  Elg er jo store og uberegnelige.
  Heldige vinner av giveawayen :o)
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 3. Så di dær to karan tilire i dag når vi kjørte tel byen, da sto de så fint oppfør tunnelåpninga tel Fagernestunneln å spiste. Hær i huse e vi vant tel nærkontakt me elgen, bruke å ha værtfall 2 stk tuslanes i bakgårn gjennom vintern...i fjor va d vel 5 på d mæste. Å når æ sir bakgårn så mene æ bakgårn som i mellom huse og uthuse, gjærne helt ne på plattingen på baksia...hehe..
  Virke ikke som dæm e redd heller, kike bare på oss og fortsette å spis av ripsbuska mi. I natt har en av dæm vært å tusla mellom bilan vårres på parkeringsplassn, så han Nicholas lurte på om den kanskje bare hadde løst å låne biln vårres litt. :o)
  Men må si mæ eni i at æ e ikke så vældi trygg på dæm, svære dyr. Fatte ikke ka den mora me di ongan kan ha tænkt på...men godt d gikk bra dennan gangen.
  -klæm-

  SvarSlett
 4. Utrolig flotte bilder fra hjemmet ditt under:-))
  Så gøy å få besøk av elg:-))!! Enig i at en ikke ønsker dem for nærme, men det er jo gøy å se dem allikevel:-))
  Ha en fin og spennende dag videre:-))

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Da har jeg sendt mail ;-)

  Veldig spennende med elg, men man skal ha respekt for såpass store dyr ja!

  Klem Karianne

  SvarSlett
 6. Flott bilde, litt spennende å få dem inn i hagen da ;)
  Flott blogg du har :D

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com