mandag 24. januar 2011

Vinterlykke.. ♥

 

    God mandag alle sammen! ♥ Her nyter jeg en god & varm kopp kaffelatte mens jeg ser dagslyset mer og mer. Var ute en liten tur,på baksiden av huset & da tok jeg disse bildene. I hele går snødde det som bare det her nord,så her er det virkelig vinterlykke! Kan tenke meg både storebror & lillsøster storkoser seg ute i barnehagen idag.  Er meldt mere snø her,så det starter vel igjen snart. Syns personlig at sne er bedre enn ishålka nå. Snøen kan heller forsvinne når våren annkommer.

vinterlykke3Vinterlykke2

Har akkurat hengt opp ektorptrekkene mine,vasket trekkene i morges. Det er virkelig lykke & ha trekk som man kan vaske når man vil.. spesielt når man har 2 barn.. (+ mann .. hihi) i morgen kommer siste rest av ikeavarene,så da kommer enda min etterlengtete ektorp lenestol som jeg har savnet lenge. Gleder meg! ♥

Håper alle som titter innom her får en fantastisk mandag

Klemmer fra Christina

7 kommentarer:

 1. Stemningsfulle bilder!
  Ha en fin dag!

  Kram Irene

  SvarSlett
 2. Fine vinterbilder, det omtrent slik ut her også. Har to ektorp lenestoler, er kjempeglad i dem. Håper du får en superfin dag og uke.

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 3. Nyyydelige bilder!! Her i Stavanger er det ingen snø igjen, trist og kjedelig..

  Her er også planen å få vasket litt ikeatrekk i dag - og kanskje få kjøpt en godstol fra ikea også. Da kan man velge upraktisk og hvitt (med tre barn, hund, katt ...og mann) så lenge det kan vaskes:)
  Ha en fin dag!
  Kjersti

  SvarSlett
 4. Flotte bilder!! Så herlig ut med litt nysnø. Her i sør er det litt snø, men med hard skare og dermed ikke særlig egnet for aktiviteter.

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Koselige vinterbilder. Hærlig blåfarge.
  :) Susanne

  SvarSlett
 6. Brrr, begynte nesten litt å fryse av å se bildene, men gud så fine de var også :) Viser vinteren å sitt beste :)

  Stor klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com