søndag 23. januar 2011

Ny uke,med ny frisk start.. ♥

 
ny uke,nye muligheter1
 
God kveld! Bare innom en lite tur for å ønske dere alle en ny & herlig start på den nye uke som kommer i morgen.  Her slapper jeg av i sofaen før jeg skal finne sengen. I morgen skal mannen ordne det elektriske på rommet til lillesøster. Enda et steg nærmere ferdig. Glad jeg bor sammen med en elektriker. Det gjør ting så mye enklere til tider. (les : når jeg vil ha lamper flyttet,opp en etasje, osv..) På lillesøsters rom tenker meg det kommer en nydelig lyskrone. Kan se for meg at det blir nydelig.
 
Lillesøster var så flink idag & tisset på potten for første gang.. Hun syns det var utrolig morsomt. Tusen takk for alle råd dere ga,både her,mail & facebook. Tror kanskje hun kan være klar for å skifte ut bleien med noen søte rosa truser.. hihi.. gøy er det ♥ Så i morgen skal jeg & lillesøster handle truser.
 
Ønsker dere som fortsatt er opp en god natt & en herlig mandag i morgen ♥♥
 
Varme klemmer fra Christina

3 kommentarer:

 1. Gode natten til deg og!
  Og ønsker deg ei fin uke!
  Stikker nok innom!
  God klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Så fint dere ser en løsning på `problemet`. Jeg har jo ikke selv så mye å stille opp med i slike saker - men så du fikk fine forslag:)

  Ønsker meg også en elektrikermann, og en rørlegger og en tømrer og en med en stor gravemaskin;) huff, hørtes travelt ut! ..hihi..

  Ha en fin dag søta, *klem*

  SvarSlett
 3. Kjekt og praktisk å ha elektriker i hus:)

  Ha ei fin uke videre:)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com