mandag 24. januar 2011

En ny dag er snart over..♥

 
Flott mandag2
 
En ny dag er snart over
 
 
flott mandag3
 

God kveld kjære blogglesere! ♥ Bare innom en liten tur med noen bilder fra sofabordet. Byttet ut fatet tingene står for. Dette er kjøpt på jysk for 50 kr. Bare måtte ♥ Var innom rema,handlet litt å da fant jeg disse blomstene. Jeg måtte nå bare ha de og. Føler at behovet for friske blomster er veldig til stedet nå for tiden. Sitter å ser litt på håndballkampen mens jeg skriver blogginnlegget. Hvorfor er det slik at gutta boys spiller veldig bra nå,men ikke når det gjalt? Er ikke det typisk.

Nå skal jeg leke meg litt med photoshop,tenkte å prøve meg på en ny header. Hadde lyst på noe nytt nå,så må prøve meg.

Håper alle har en fin kveld ♥♥

Klemmer fra Christina

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, fikk skikkelig vår stemning av de ♥
  Fant nettopp bloggen din, og jeg må legge meg til som følger her! Innmari fin! ;)

  Klem Ellen

  SvarSlett
 2. Herlige bilder <3
  Kose deg m photoshop :)
  Klem

  SvarSlett
 3. så deilikat og flott!! hvor har du kjøpt kanna du har blomstene i! stilig

  SvarSlett
 4. Så fint! Er enig med deg ang friske bomster.. tror det er jakten på vårtegn og ventetiden mot vår som driver meg -deilig med duften av friske blomster! Jeg skal ut å kjøpe meg ranunkler i morgen -nå har tulipanene mine tatt kvelden nemlig!

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com