lørdag 1. januar 2011

1.januar.. tenk ♥

Godt nyttår kjære alle sammen! ♥ Tenk,vi er allerede i januar. Denne desember måneden og ikke minst juen har gått veldig fort. Syns ikke det va lenge sia vi hengte opp adventstjernen. Men det er jo faktisk over 1 måned siden.
Nå gleder jeg meg til våren kommer,å dagene blir lenger & lysere ♥
 
 
I går var vi hos svigerforeldrene mine. Fikk servert nydelig kalkun med masse godt tilbehør. Når klokken ble 2200 kjørte vi hjem,slappet av litt før vi gikk ut sammen med noboene å sendte opp rakettene kl 0000.  Kjempe koselig! Vi var faktisk ute til klokken var over 0100,ungene koset seg med å ake & leke i nysnøen vi har fått her nord.
Nå er stearinlysene her hjemme tent,barnetv er slått på & nå er det bare kos resten av ferien før hverdagen kaller.
 
Håper alle dere som titter innom har hatt en kjempe flott nyttårsfeiring! ♥
Nyttårs-klemmer fra Christinamor ♥

3 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en koselig nyttårsaften. Lurt å ta middagen borte og rakettene hjemme :-) Så deilig temperatur som det var i går så skjønner jeg godt at dere var lenge ute og koste dere.

  Jeg ønsker deg GODT NYTTÅR og alt godt for det nye året.

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 2. Det hørtes ut som en perfekt feiring! Ønsker deg en fin kveld i kveld, deilig å tenke på at vi nå går mot lysere tider! Klem

  SvarSlett
 3. Hei! Nydelig blogg du har! Så lyst og lekkert! :-) Legger meg til som følger her!
  Godt nyttår til deg og dine!
  Klem fra Inger Elin

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com