fredag 12. november 2010

Fredag – beste dagen i uken.. ♥

En herlig start på fredagen

God fredag!

Her sitter jeg & nyter ferske boller & kaffekaramell på morgenkvisten.. Det knistrer fra ovnen,å stearinlysene er tent..Livet er godt!

♥♥ Ingenting er som en fredagsmorgen ♥♥

Barna er sendt avgårde til barnehagen,å nå skal jeg nyte morgenen litt mer under pleddet,før jeg skal ordne meg å dra til byen en tur. Tenkte jeg skulle innom kremmerhuset.. Det var da SÅ mye fristende i denne julekatalogen.. ikke det at jeg ikke har masse julepynt fra før,men man kan da ikke få nok julepynt.. kan man vel ??

Så er det hjem & nyte fredagen sammen med min lille familie,da blir det fredagskos & gullrekken på tv`n.. Fredagen er desidert den beste dagen i uka.. men alle dagene har sin egen lille sjarm.. ♥

Ønsker alle som titter innom meg en herlig fredag.. Nyt den!

klem Christina1

11 kommentarer:

 1. Fredaga e en deili dag, spesielt når man har fri i tillegg og lønna kommer inn på konto! :o) Hær blir d bytur også, kafebesøk, julekjoleshopping og frisørtime. Deili! Va innom Kræmmerhuse i går, blei litt skuffa førr mye av d æ hadde sedd i katalogen hadde dæm ikke (muli dæm får d inn etterhvert, men æ e nu engang så utålmodi at har æ fådd katalogen i postn så førvente æ at varan e kommen i butikken...);o)
  Får bare smøre mæ me litt tålmodihet...hehe
  Kos dæ i hælga me dine!
  -klæm-

  SvarSlett
 2. Høres ut som en deilig fredag:-) Kos deg!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så ut som en god fredagsstart ja:))
  Og så kos med en tur til byen ♥
  Kos deg og nyt helgen du og!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Ååå nå fikk jeg lyst på boller:)

  Fredag er den beste dagen ja...og i dag kommer storegullet mitt..og vi får besøk av lillebroren min...det blir koselig:)

  Her laver snøen ned, så det er riktig så fint og hvitt;)

  Ha en fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 5. Ha en deilig fredag,jeg var igår en tur på trøste shopping etter mannen er reist på jobb for en måned, da blei det litt kremmerhuset ja, var jo så mye lekkert, prisene på kremmerhuset skremmer jo heller ikke.Tar noen bilder senere av gårsdagens fangst.
  Kos deg og nyt fredagen.

  Klem Åse

  SvarSlett
 6. Vi koser oss hjemme i dag alle 3, det er planleggingsdag og jeg har fri fra jobben, veldig deilig. Så vi skal få førjulsbesøk og bare kose oss i dag. Burde vel ryddet litt, men er liten vits når 5 barn i alderen 2 til 7 år skal herje rundt her og spise juleknask. :D

  Nydelig bilde i dette innlegget, elsker fargene *♥*

  SvarSlett
 7. Hei!
  Takk for beøsket og den kjempekoselige kommentaren på bloggen min.
  Fredager er helt klart den beste dagen i uken, den dagen man koser seg litt ekstra... :O) man har jo hele helgen foran seg!

  Ønsker deg en strålende helg, kos deg!

  SvarSlett
 8. Mmmmhh!! Kommer du å lager hos meg også?? ;))
  Det så helt nydelig ut!!

  Kos deg på byen, og nyt helga ;)
  KLEM

  SvarSlett
 9. Høres ut som du har hatt en perfekt fredag:) Håper du får ei like perfekt helg. Flott bilde:)

  SvarSlett
 10. Det så utrolig deilig ut med ferske boller og kaffe - helgen kan ikke starte bedre :-) Kremmerhuset har så utrolig mye fint for tiden derfor har jeg sørget for å holde meg borte, men det blir nok en tur snart (når alle godbitene er utsolgt):-O Jeg er helt enig med deg i at fredag er den beste dagen, da har man HELE helgen foran seg - herlig!

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 11. Ha en kjempefin helg!
  De bollene så nydlige ut!
  Og så karamellkaffe!!Nam,nam!!
  Fredagen er en godag!
  men jeg syns den er best når jeg har fri på
  lørdagen !
  Store klem fra Sol

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com