torsdag 14. oktober 2010

Litt forandring i stuen.. ♥

Litt forandring fryder1-blogg

litt forandring fryder2-blogg

God kveld

Da var torsdagen snart over, jeg har endelig satt meg ned i sofaen. Det ble vasking & rydding når mannen kom hjem,å i tillegg til det ble det å ommøblering også. Fikk plutselig så lyst til å forandre noe. Så det lille rokokko bordet som sto i hjørnet ble bytta ut med stolen. For jeg måtte bruke bordet en annen plass.

Tok også det gamle serveringsbordet etter mormor å byttet plass på,å syns det ble mye bedre. Satt en liten hvit lykt det.. Og fikk mere luft rundt vitrinskapet..

Har forandret plass på ektorp stolen & spisebordet er også satt en annen plass,men det tenkte jeg at jeg skulle vise dere i morgen i et innlegg. Beklager at bildene er litt mørke,men er ikke bare bare når det er så mørkt ute..

Ønsker alle som er innom en herlig torsdagskveld

klem Christina1

8 kommentarer:

 1. Helt fantastisk fin stue du har. Er godt med litt forandring. Mange fine detaljer du har.

  SvarSlett
 2. Så fine bilder altså! Kan ikke være vanskelig å kose seg i den stuen ;)

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Stua di er helt nydelig!!! Jeg blir så misunnelig på alle som flytter om og ordner så fint, for stua mi er sååååå lita!!!!! Jeg burde vist hele stua mi en gang og fått noen gode råd om møblering. For man ser seg litt blind på sitt eget synes jeg...

  Du har så fin harmoni på stua synes jeg, så flink du er til å gjøre det luftig men likevel koselig!!!

  Gleder meg til å se resten:)

  Klem;)

  SvarSlett
 4. Synes ikke bildene var mørke i det hele tatt jeg ;)
  Og for en nydelig kandelaber!! Skulle gjerne hatt en slik en.
  Ønsker deg en flott uke.

  Klem Madelénn

  SvarSlett
 5. Nydelig hos deg....så lyst og lekkert!!
  Og bollene dine så jo knallgode ut...kjenner jeg får vann i munnen :o)

  ønsker deg en fin helg :o)

  SvarSlett
 6. Heisan:)
  takk for hyggelig meldig på bloggen.

  Jeg gleder meg til permisjonen, så jeg har litt mer tid til å titte innom bl.a bloggen din. Veldig mye inspirsjon her:)

  Ha en fin kveld:)

  klem fra meg

  SvarSlett
 7. Herlige bilder!!

  Er gøy med forandring ;))

  Klem

  SvarSlett
 8. Tusen takk for kommentaren i bloggen min :D Nydelig stue du har, deilig med forandringer av og til ja ♥

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com