torsdag 21. oktober 2010

En hvit oktoberdag.. ♥

En hvit oktoberdag-blogg

En hvit oktoberdag-blogg2

God torsdagsmorgen! ♥

Vel,det snør det snør tiddelibom.. Ja,her nord laver sneen ned som aldri før,å det allerede. Disse bildene over er tatt for 1 time siden..Nå når det kommer sne,håper jeg virkelig det blir liggende. Når jeg sto opp fikk jeg sikkerlig julestemning,å vurdere sterkt å ta fram symaskinen for å sy litt av julestoffet mitt. Peisen er tent opp & stearinlysene brenner.. Så koselig! Åh,på søndagen er det bare 2 mnd til julaften,å jeg kan nesten ikke vente. Kan nesten ikke vente til advent kommer,å vi kan starte å pynte. Gleder meg så!

Idag blir det litt baking,å masse vasking. Er jo vaskedag idag,men siden feiringen er på lørdagen må jeg vaske litt ekstra. Og ikke minst pynting. Det er vel det som er mest gøy med alt dette,er jo pyntingen.. Å selvfølgelig besøket. Alltid koselig når hele familien samles på begge sidene.

Hvordan er været hos deg idag?

Psssst.. Ønsker alle som er innom en super torsdag,sne eller ikke.. ♥

klem Christina1

 

10 kommentarer:

 1. Så koselig med snø, så fine bilder. Snøen har ikke kommet til meg ennp, men kan godt vente litt. Kos deg med te lys, peisfyring og vasking.

  SvarSlett
 2. Åååå, så vakkert ♥ Jeg elsker snø, det blir så lyst og koselig, og jeg får veldig julestemning:)
  Jeg har og lyst og sy julesaker, men må ut og kjøpe litt stoff ol først!

  Ha en herlig dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Snø er jo fint, eineg i det...men eg syns det er for tidleg med snø no..vinteren er lang nok som den er!
  Foreløbig glede eg meg ikkje so veldig til jul :( Syns tida går so fort, og når jula er ferdig er det plutseleg februar og eg skal på jobb igjen :( Vil berre stoppe tida og vere heime med Elias leeeeeeeeeeeenge!
  Men når jula først kjem vert det nok veldig koseleg, eg er jo veldig glad i jula egentleg♥

  Håpe du får ein fin torsdag☺
  Eg må hive meg i rydding, handleliste til kakene og pakke inn litt bursdagsgåver☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder. Her er det også en vakker hvit oktoberdag :)

  Den Ektorp-stolen, hvordan er den? God å sitte i? Anbefales?
  Lurer på om jeg klarer å vente til nyåret med å bestille Ektorp altså. ;) Må jo være såååå kjekt når man har barn å kunne vaske trekket, eventuelt bytte trekk.

  OG, holder sofaen seg fint?

  Sorry mange spørsmål :)

  Ha en fortsatt fin dag.

  Klem, Lise

  SvarSlett
 5. Her er det sol og kaldt, minus 11 grader i dag...brrr:)
  Ikke snø enda...men i skibakkene produseres det snø 24 t i døgnet, så de begynner å bli hvite!!!

  Kos deg med vaskedagen din:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 6. Heisann..
  heldigvis ikke sne ennu...kan vente med det:)
  kos deg hjemme med peisen..høres koselig ut...
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 7. Det er vakkert med snø, men litt lite praktisk.. Håper det forsvinner når høstferien er ferdig her uti i trøndelag og jeg må begynne å kjøre bil igjen. MEN vakkkert er det og JULESTEMNING kommer man i. En fordel med sistnevnte for da får en litt inspirasjon til å lage julegaver:)

  SvarSlett
 8. Heisann!!
  Ja her er været slik som hos dere...og fysj...det er for tidlig på vår kant av landet hvertfall!!
  Leste et sted at sist det var slik var i 1973.....
  Ønsker meg høst litt lenger og at vi kan nyte høstfargene før vinteren setter inn!!
  Koselige bilder hos deg...og i innlegget under her også!!
  du har det kjempefint :o)

  ha en fin torsdagskveld

  SvarSlett
 9. Hej Christina! Slik en fin blogg du har! Pulsen min gikk ned ett par hakk når jeg kom hit, med dette avslappende designet. Det er kommet snø i Trondheim også, og jeg er helt enig med deg i at når den først er her så kan den godt bli liggende! :o)

  SvarSlett
 10. Ja her laver snøen ned, og folk har slitt litt med trafikken i dag.For en koselig blogg du har da. Har ikke sett alt ennå men nå skal jeg snoke nedover i bloggen din. Vi sees igjen.
  Klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com