onsdag 20. oktober 2010

Dagene går.. ♥

oversikt-blogg

oversikt-blogg2

God onsdagskveld alle sammen! ♥

Ja,her går virkelig dagene.. Å dagene går i ett.. Mye som skjer,å mye som skal ordnes ang bursdagen til storebror. Lørdagen får vi 16 gjester hjemme her. Mandagen skal vi ha barneselskap i barnehagen til gullene,å da kommer det ca 15 unger. Tirsdagen kommer gudforeldre og noen andre,så da blir vi rundt 10. Ja,det blir fort noen. Så her er det mye som må ordnes å ikke minst bakes. Men det er jo gøy..♥

Tenkte bare å vise dere noen oversiktsbilder fra stuen idag. Døren dere ser på nederste bildet er døren inn til toalettet. Der ute i gangen er det trappen som ordnes på,gleder meg veldig til den blir ferdig. Tallerkenhyllen vil mest sannsynlig komme opp over denne skjenken,så da må jeg flytte speilet. Må se hvordan jeg gjør det. Her snør det,å jeg har den julefølelsen. Er glad jeg fikk hente stoffet fra stoff&stil her om dagen..med masse julestoff.

Hva gjør dere om dagen da?

Psst.. beklager at jeg ikke har vært så flink å legge igjen så masse kommentarer i det siste,men jeg titter nok innom deg snart.

klem Christina1

 

5 kommentarer:

 1. Hei du.
  En nydelig stue du har, flotte detalj bilder fra stuen i innlegget under her.
  Høres ut som om du har travel dager, håper du får tid til og nyte dagene innimellom også.

  SvarSlett
 2. Ja du høres travel ut!:o)
  Husk å puste med magen da!!
  Kosa dokker med alle selskapene!!
  Klem fra Sol

  SvarSlett
 3. Koselig dere har det♥ Her går dagene i det samme, planlegger stooor feiring for storebror i huset som fyller 3 år i morgen:)) Endel kaker som skal bakes jah:))

  Lykke til og gratulere på etteskudd til bursdagsgutten din!

  SvarSlett
 4. Det er utrolig delikat hjemme hos deg :-) Blir spennende å se når det blir klart i gangen og hvordan det blir med tallerkenhylla over skjenken - kjenner jeg deg rett blir det uansett veldig fint.

  Pass på å puste litt med maven innimellom alle selskaper og bakingen nå da, men jeg mistenker at du koser deg skikkelig med dette :-)
  Ha en flott onsdagskveld!

  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Ååå, dere har det bare så koselig hjemme ♥ Jeg elsker alle detalj bildene du legger ut:)
  Herlig, nydelig og lekkert er det!

  Ha en god natt!

  Klme Line

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com