søndag 5. september 2010

Trenger hjelp til valg av ny vaskemaskin..

Åååneei.. Vaskemaskinen har i en periode nå vært veldig tøven! Det er noe som løsner inni den,å mannen må skru opp hele maskinen for å festen den igjen. Jeg kjenner ikke at jeg gidder å ha det så utryggt i forhold til en ting som brukes hver dag her. For det gjør gjerne det,når man er småbarnsforeldre. Jeg vil ha en vaskemaskin som jeg vet er trofast mot meg,å som vasker når jeg vil det. Ikke som plutselig under sentifugeringen begynner å hoppe (fyskisk hoppe) å lager noe lyder som man skulle tro det var krig der inne. Er lei dette nå.

Så det jeg lurer på jenter er..

Hvilken maskin har dere?

Å er det noe som er veldig posetivt med det merke eller er det kanskje noe som er negativt ?

Blir kjempe glad for alle meninger her,for jeg vet ikke hvilken merke jeg skal gå for nå.

Jeg har hørt posetive ting om Miele da,men jeg kjenner ikke til det merke heller,så..Men kanskje du kjenner til det?

miele vaskemaskin

Håper alle dere har hatt en kjempe flott søndag!

klem Christina1

12 kommentarer:

 1. Hei!!

  Du har ikke hørt fra oss før, men en gang må jo være den første!:) Du har en utrolig nydelig blogg! Nesten synd at vi fant den nå som vi egentlig har bestemt oss for å slutte å blogge.. Men, kanskje vi skal fortsette:)

  Vi har Miele:) Den synes vi er veldig bra, klærne blir rene og pene;)

  Stor klem:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for en hyggelig kommentar:):) Vi skal virkelig revurdere det, så vi tar til oss alt sånn:) Din blogg var så nydelig, så den skal vi følge med en gang:) Også skal vi bruke resten av kvelden på å lese :) Hvorfor har vi ikke funnet deg før?:)

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Hadde ikke stusset på Miele.Den varer nesten evig.Hos oss blir det ikke annet fremover.
  Lykke til med valget
  Ha en fin kveld

  Klem

  SvarSlett
 4. Heia!

  Vi har Miele både vaskemaskin og tørketrommel! Krutego begge to! Enkel å håndtere, skånsom, fint design og stillegående. Åsså vare de jo eeevig! Koste litt, men ei fornuftig investering :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige ord inne hos meg! Det varmer:)Og jeg må skryte litt av deg også. Fantastisk layout, farger, bilder.. Huset er jo som en drøm, delikat og lekkert innredet!!! Angående Miele vaskemaskin. Det er ingen som er bedre enn den. De har gode garantier! De koster jo litt men jeg tror man får det igjen på lang sikt.
  Ha en fin søndagskveld!
  Klem,H

  SvarSlett
 6. Fysj da. Så kjedelig.. Skjønner godt at du vil ha en maskin som du kan stole på. Har en Hoover (vask og tørk i ett) selv og synes den er såså. Har hatt 3 reperasjoner på 4 år så man kan jo ikke si at jeg har vært super fornøyd, men så har det vært samme feilen hver gang (sikringen) og vi kom frem til at det kanskje var våres egen feil at den gikk "hele tiden". Så da kan jeg jo ikke skylde heeelt på den heller..

  Lykke til med søket videre.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 7. vi har Gorenje vaskemaskin og en Gorenje tørketrommel på 7 kg og 1600o/min, superfornyød. Har hatt den i 2 år ca.

  SvarSlett
 8. Heisann ;:-)
  Ikke lett å velge, men jeg kan iallefall anbefale Miele. de er nok kanskje litt dyrere enn andre, men så er de solide også...
  Vår er 16 år gammel og og går perfekt fremdeles og det har aldri vært noe gale med den :-)

  Lykke til og fiiin ny uke !
  klem, Nostalgia

  SvarSlett
 9. Siemens og Miele er vel de gamle traverne på markedet, kjent for kvalitet. Vi kjøpte ny i fjor, en Siemens som tar 8 kg klær og har sentrifuge på 1600 omdreinger- bare helt topp!!! Den var dyrere enn de andre, men verdt hver krone for meg som har vaskerom i kjelleren og barn som liker å bli møkkete. Lykke til med ditt valg!

  SvarSlett
 10. Hei :)

  Miele er best, uansett!!! Kjøper du det, vil du garantert bli fornøyd. Jeg skal aldri kjøpe noe annet :)

  SvarSlett
 11. Jeg skal helt sikkert ikke ha noe annet enn Miele. Har satt vaskemaskin og tørketrommel fra Miele som søyle og de har ikke rikka seg en millimeter på den tida de har stått der. Superfornøyd:)

  SvarSlett
 12. Kan kun anbefale MIELE, den holder.
  Vores kører på 9 år, vi vasker ca. 15 maskiner om ugen, uden problemer. Før vi købte MIELE havde vi 2 vaskemaskiner som begge gav op indenfor 8 år.

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com