onsdag 15. september 2010

Nyter kvelden i sofakroken.. ♥

blogg om lys i mørket

.. med masse tente stearinlys rundt meg. Hva er vel koseligere enn det?

Idag har jeg hatt begge småtrollene sammen med meg hjemme. Er så glad jeg fortsatt kan gjøre det. Mannen jobbet overtid i hele natt. Kom hjem kl 1030 i mårrest,så da var det natta på han. Kl 1600 var det tid før den første karate-treningen til storebror. Han storkoset seg,å ville absolutt tilbake neste onsdag. Så artig at de får prøve seg litt. Han har også lyst å prøve seg på fotball,så må nok prøve å få han med på treningen der også. Flotte storebror!

I ettermiddag hadde vi koselig besøk av mamma & pappa. Alltid så koselig å ha de på besøk. Drikke litt kaffe å prate om alt & ingenting. Nå er gullene i seng,å jeg & min kjære kose oss i sofakroken med tven som underholding.

Hva har du gjort idag da?

Ønsker alle dere fantastiske jenter en flott onsdag å tusen takk for alle koselige kommentarer på bildene av stuen vår.

klem Christina1

6 kommentarer:

 1. Koselige bilder:) Høres ut som en flott kveld:) Håper mannen i huset får sove til natten igjen da;) I dag har vi begge vært på jobb, også har vi faktisk unnet oss en bedre middag i Oslo:) Vi gikk rundt i gatene, og drev med vindusshopping:):) Koselig!! :):)

  Vi må bare si det igjen, din blogg er såå fantastisk:) Blir så glad av nye innlegg her:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Det så koselig ut, nydelige bilder. Deilig med levende lys rundt seg nå som høsten stiger på :)
  Jeg har og vært hjemme med to små i dag, men ei har omgangssyken. Ikke like herlig hihi. Ønsker deg en fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Det så og hørtes hyggelig ut. Håper dere får en fin kveld. Klem fra meg.

  SvarSlett
 4. kos deg i din koselige stue! :) Jeg skulle ordnet kjøkkenet, men det var så deilig å sitte her foran vedovnen, med teppe og pc en på fanget. Kan ikke se noe kjøkken herifra heller så.. :D

  God kveld! Klem Merethe

  SvarSlett
 5. Høyrest ut som ein koseleg kveld! :) Eg er heilt enig, kva er koslegare enn å sitte inne om hausten med masse stearinlys rundt seg:))
  Her er helgevasken ferdig, så dagen i morgon kan brukast til akkurat det eg vil:)
  Klem, Rakel.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig hilsen!

  Så deilig å ha mulighet til å være hjemme med barna, altfor mange som har en stressende hverdag hvor barna kommer lenger bak i rekka..

  Idag har prinsessa mi fri fra bhg, det betyr kosedag med mamma:)

  Ha en flott dag!
  Klem Margit

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com