mandag 20. september 2010

Når jeg sender deg en rose.. ♥

når jeg sender-blogg

pynt på bordet1

Jeg koser meg alltid slik når jeg har en bukett med roser. Jeg bruker vanligvis å dele opp rosene i  2 vaser. Da varer de gjerne lenger. Å når de starter å henge litt med hode,klipper jeg de helt ned å har de i små vaser/mugger. Syns det frisker så opp hjemme med roser. Her har jeg bare pyntet litt på bordet med noen av tingen som jeg hentet i helgen. Blir så glad av å se på slike ting.

Lillesøster sitter å ser på barnetv,storebror er i barnebursdag,mannen holder på ute & jeg har krypet under pledde igjen. Har tilbringt mesteparten av tiden i dag under der. Hode dunker & halsen er sår. Men krysser fingrene for at det holder seg slik,å at det ikke blir langvarig.

Bruker du å gjøre noe spesielt med rosene for å holde liv i de lengst mulig?

Ønsker alle som er innom her hos meg en flott mandagskveld! ♥

P.S Tusen takk for alle koselig kommentarer fra alle dere herlige,det varmer skal dere vite.

klem Christina1

8 kommentarer:

 1. Vi skriver til deg igjen, håper det ikke blir for mye?? Herlige bilder:) Roser er så vakre!! Elsker dem:) Så lurt:):) Vi pleier å gjøre noe av det samme!! Goood bedring til deg! Vi er syke vi også.. Så føler med deg:)

  Stor klem:)

  SvarSlett
 2. Roser er vakkert. :)
  Jeg bruker gjerne å klippe av hodene og legge i en skål med vann når de synger på siste vers. Synes de er så flotte når kronbladene slipper og flyter i vannet. Ellers tørker jeg noen av kronbladene og legger i en gjenomsiktig vase for seg selv til tider, eller rundt et fat med telys. De "lever" de enda litt lenger. :)

  Ønsker deg riktig god bedring. :)

  SvarSlett
 3. hei:)

  dette var en ny søt blogg for meg. Veldig koselig at du la igjen en kommentar så jeg fant veien til bloggen din. Skal titte innom jevnlig:)

  Håper du får en fin mandagskveld:)

  SvarSlett
 4. Nydelig med roser. Om en setter de kjølig om nettene, da holder de seg lengre.

  Pleier også klippe av hodene når de begynner å henge, og legge de i en skål med vann...da kan en forlenge blomstergleden litt til...

  Lykke til! klem

  SvarSlett
 5. Hei hei,
  Tusen takk for hyggelig hilsen inne på bloggen min:)

  Jeg har jobbet i blomsterbutikk tidligere. Mitt tips er; snitt rosene hver tredje dag. Bytt vann like ofte(putt litt klor og sukker i det nye lunka vannet) Fjer alt av torner og blader, ikke noe av dette skal ned i vannet da råtner det bare. Sett rosene på et kjølig rom om kvelden:)

  Det er selvfølgelig alltid ulik kvalitet på roser men de fleste holder lenge med den oppskriften der:)

  Lykke til,
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 6. Så fin blogg du har. Takk for titten, kommer gjerne på besøk igjen.

  Marte

  SvarSlett
 7. Hei Christina! Så grei du er tusen takk for gode ord! Ang roser så er ikke jeg noe god i det hele tatt! Skulle gjerne vært det, det noen nydelige blomster. satser på å få plantet noen i hagen til neste år. jeg har en gammel prestegårdsrose som stod her da vi kjøpte, og den lukter himmel!! Men hvis jeg tar en blomst inn og setter den i vann, så dør den innen noen timer.
  Kul layout og signatur du har på bloggen din.. og noen vakre bilder. De herlige barna!!!!

  SvarSlett
 8. Kremt...jeg gjør motsatt til deg, jeg kjøper to buketter (eller flere) og setter sammen i en vase....ser jo nå at det sikkert er helt feil..

  Nydelige roser var det iallefall!

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com