fredag 3. september 2010

I wiss you all a sweet weekend.. ♥

i wiss you all a sweet weekend1

Da var helgen kommet til oss igjen,å før vi vet ordet av det.. Er nok denne helgen forbi også! Tiden går så fort! Når jeg var i Kiruna,på vei til Ikea fant jeg denne skålen..Skålen er fra Bruka design..Å jeg måtte bare ha den! Var en søt liten interiørbutikk der.. Så neste gang jeg skal til Kiruna må jeg nok innom der igjen. Non stop er godt,men også dekorativt! Å når helgen kommer er det lov å ha litt snop oppi en slik skål som kan stå å pryde bordet.

I kveld skal vi til min kjære søster som fylte 40 år den 1,så idag skal vi feire henne.. Hipp hipp! Ellers er planene små for helgen,men håper været er like fint som idag..Sol & knall blå himmel.. Men i følge yr.no ser det ikke så veldig lovende ut. Men vi kan jo håpe!

Har du noen spennende planer for helgen da?

Ha en flott fredag!

klem Christina1

10 kommentarer:

 1. Nydelig skål:)

  I helgen skal vi bare slappe av å bli friske her i huset:) Er hjemme med veslejenta i dag, så litt husarbeid venter meg ser jeg rundt omkring i huset:)

  Ønsker deg ei herlig helg:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 2. Kjempefin skål☺ Er det Bruka?

  Blir ei roleg helg☺ Kanskje ein liten tur på ein marknad som er her, men loppemarked☺
  Og trilletur i haustsola♥

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Åja, bruka-skålene er bare superfine!
  non-stop er dekorativt, men det får ikke være dekor så lenge her i heimen nei ;)
  kos deg masse med feiring!! god helg :)
  klem fra Barbro

  SvarSlett
 4. Herlig skål, med søtt og godt helgeinnhold. :)

  God helg til deg også! =D

  SvarSlett
 5. Hei hei Christine:)
  Og tusen takk for kjempehyggelig kommentar.
  Nå har jeg lest litt nedover bloggen din og du har ett nydelig hjem. Inspirerende. Du får så lyse og delikate bilder:)
  Håper du får en fin helg.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 6. Nydelig skål - og jeg fikk såååå lyst på sjokolade! Takk for hilsen på bloggen min♥ - kommer gjerne tilbake til din blogg - den var jo kjempefin! Helgene går fort ja, jeg skal ha mitt aller første garasjesalg - spennende!! Ha en fin helg! Klem Cecilie

  SvarSlett
 7. Kjempefine skåler :) kos dere i bursdag og ha en strålende helg :)

  Klem

  SvarSlett
 8. Kjempefin skål, skulle gjerne hatt både den og sjokoladen :)

  Ønsker deg en fin helg.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Heihei :)
  Så koslig med hilsen fra deg inne hos meg!!
  Utrolig mye fint å se her på bloggen din.
  Ønsker deg en herlig helg.
  Klem fra Marie :)

  SvarSlett
 10. digger disse skålene fra bruka!

  ønsker deg en fin helg

  klem beate

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com