søndag 5. september 2010

Godt selskap.. ♥

God selskap på morgenen

Jeg er kjempe glad i min lille radio som står på kjøkkenbenken å holder meg med selskap hver morgen! Alltid så koselig å sitte å høre på mens man spiser frokost,å nyter stillheten rundt. Denne står på en stund,før jeg slår på God morgen Norge!

Hører du mye på radio?

I morgens lagde jeg omelett til meg å mannen til frokost. Godt å kunne lage noe annet enn vanlig brødskiv. En god kopp te & radioen i bakgrunnen er en herlig morgen for oss. Nå er det tid for litt husarbeid (ja,jeg vet det er søndag.. men må få gjort noe småting for gullongan blir henta) Skal bli så godt å få de hjem igjen,selvom de bare har vært borte siden i går.. er savnet stort & kommer fort.

Håper alle dere fantasktisk jenter der ute har en flott søndag!

klem Christina1

5 kommentarer:

 1. SOm om jeg skulle skrevet det selv. Har en akkurat lik i vinduet på kjøkkenet. Nå ber prinsessa om musikk når vi spiser frokost og lunsj sammen i helgene... Så tydeligvis ikke bare jeg som setter pris på den :)

  SvarSlett
 2. Vi har også en radio på kjøkkenet, klarer meg ikke uten :)

  Ha en strålende søndag med familien din :)

  SvarSlett
 3. Radio er uunnværlig! Gøy med litt underholdning mens man holder på med ulike hverdagssysler. Så fint og gjennomført hjem du har...og nydelige unger!
  Ser du legger flid i hvert innleg med spresiell skrift og tegn osv. Si gjerne i fra om du vil lære meg det! ;)

  SvarSlett
 4. Hører faktisk aldri på radio, veit egentlig ikke helt hvorfor... :P Men med en slik radio hadde jeg kanskje begynt? Lekker! :)

  SvarSlett
 5. Jeg driver fortsatt å ønsker meg radio på kjøkkenet jeg...
  Mulig det er like greit å ta saken i egne hender ;)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com