onsdag 11. august 2010

Sink & hvitt ♥

Sink & hvitt sink & hvitt2

Sink & hvitt er noen av fargene jeg syns er veldig fint sammen. Å det er også noen som går igjen i stuen.. Samt sølv. Sitter å kikker innom forskjellige nettbutikker i kveldinga.. Og det er jo til å bli syk av… Så masse fint!! Så tror nok det blir en liten bestilling her før senga roper på meg. Så meg ut noen telys-hus i sink.. Som jeg bare Må ha! Spesielt nå når høstmørket kommer snikende. Jeg bare elsker høsten & den stemninga levende lys gir inne når det er mørkt & koselig ute. Jeg bruker nok å skifte litt farger i forhold til årstidene,men jeg er ikke ei som liker veldig sterke farge på interiøret. Det blir lyse farger,slik som hvitt,grått,lysrosa,lys blå & noe beige avogtil.

Hvilken farger går igjen hos deg? Å skifter du forskjellige farger i de forskjellige årstidene?

Ønsker velkommen til nye følgere,det er alltid så koselig å se at noen vil følge bloggen min!

Ønsker alle en flott kveld vidre & god natt når den tid kommer ♥

hjertelig hilsen

7 kommentarer:

 1. Heisann!

  For å svare på spm. ditt: Jeg liker også rolige farger, men spesielt på sommeren synes jeg det er artig å ha ett par blikkfang i en eller annen knæsh farge :) I sommer har det gått i turkis og lime på pynteputene og dukene i stua..

  Flott blogg du har:)

  SvarSlett
 2. Hos oss går det mest i hvitt, beige og sølv. I det siste har det ikke blitt så mye forrandringer på fargene, men det hender jeg slår til med å forrandre litt på putefargene, men vender fort tilbake til de lyse fargene jeg liker så godt.

  Så koselig dere har det i stua deres!

  SvarSlett
 3. Så flott det er hos deg! Vel her i huset er det slik at kjøkkenet går i turkis, der kan jeg ta ut mitt fargebehov - ellers i huset er det sølv, hvitt og glass som går igjen. Jeg bytter om jeg plutselig skal finne på det, men prøver å ha det så "nøytralt" at det ikke skal behøves å bytte ut alt om jeg vil ha farge. Med hvitt og sølv er det jo en ny stue med en blomst i fin farge;)

  SvarSlett
 4. Jeg er også glad i sink... Synes det store hjertet ditt var veldig fint, hvor har du kjøpt det?

  Her går det litt i turkis og limegrønt eller rosa om sommeren, og mørk lilla og rødt om vinteren i tillegg til alt det lyse. :-)

  SvarSlett
 5. Stilig fuglebur!
  Hos oss er det nok lysere farger om sommeren, mye friske, avskårne blomster inne. Om vinteren kommer det mer brunt inn i interiøret + noen skinnfeller og masssse lys.
  takk for hyggelig kommentar.Klem.

  SvarSlett
 6. Hei Christina!
  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen:)
  Og ikke minst så flott blogg du har:)
  Ha en fin kveld du også, og en god natt:)

  mvh Bergfrua

  SvarSlett
 7. Heisann!

  Nydelige bilder!

  Hos meg går det i sølv og hvitt, men i sommer har jeg hatt noen innslag av lilla og jeg eeeeeeelsker det. :)

  Klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com