lørdag 14. august 2010

Innom en liten tur for å.. ♥

ønsker dere alle en god helg

Idag skal vi kose oss & nyte lørdagsettermiddagen & kvelden i sofakroken vår. Her skal vi kose oss med potetgull & godis. Idag har det regnet noe helt forferdelig her oppe i nord,så det var virkelig innekos som sto på planen. Noe annet giddet vi ikke. Men er jo herlig med innekos også.Er ordentlig høst-stemning her hos oss,å jeg syns det er helt okey jeg.

Lørdags kos3 Lørdags kos4

Lørdags kos1 Lørdags kos2

Noen sofakrok-bilder deler jeg med dere i ettermiddag. Gleder meg så til ikeatur nå den 20,da kjøre jeg & mannen til Happaranda.. Å hjem med oss blir blandt annet 2 hvite ektorp sofaer. Det skal bli herlig å få den sorte tunge skinnsofaen bort. Til stor fortvilelse for mannen,men så lenge mor selv er fornøyd.. Er alle fornøyd.. hihi ♥

Til lørdagskos lagde jeg hjemmelaget pizza & salat. Det var nydelig. Vi bruker å forandre litt på forskjellige lørdagskoser,men de fleste rettene det går i er hjemmelaget pizza,taco,lasagne & avogtil biff.

Lørdagens kos

Bruker dere å ha noe spesielt som dere koser dere med på lørdagene?

Velkommen til alle nye følgere & tusen takk for alle go`e & søte kommentarer fra dere alle!

hjertelig hilsen

6 kommentarer:

 1. Hei:)

  Så fine bilder. Nydelig hjem dere har. Kjempefint kjøkken også!
  Bloggen din er bare superfin!

  Has en fin lørdagskveld, kos dere
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 2. Tjihi, ja vi får det som regel som vi vil. Ektorp står høyt på lista her også, for se til våren tenker jeg:)

  Koselig i stua di iallefall.

  Kos dere masse!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 3. Hi hi...jeg som ble så glad for å se at det ikke er bare jeg som har mørk sofa :-) Men jeg syns jo faktisk at det er kjempefint i stua di - med mørk sofa mot de hvite veggene! Men er jo ikke i tvil om at det blir flott med hvit også da :-)

  Her jobbes det med å få lov av mannen til å male veggene hvite (Lysbeiset furu nå - og han syns selvsagt det er såå koselig....og ikke hvitt og "upersonlig" og slik alle andre har....*sukk* ). Får ta en ting om gangen....tar tid med denne bearbeidingen hehe.

  Ellers kjempeflott kjøkken du har !!!!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei

  Så fin blogg du har. Leser meg nedover. Likte godt kjøkkenet ditt....
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. Så koselige stemningsbilder du viser :) Ektorp sofaer blir sikkert kjempebra! Jeg fikk mast meg til hvit sofa selv, mot at jeg sto for all vasking og rensing. Våre trekk kan ikke taes i vaskemaskina, så i går måtte jeg til med god gammel dags tekstilrens. Men, jeg gjør det med glede! Det er jo så fint med hvit sofa :)
  Jeg elsker sopprisotto, så det har vi ofte på lørdagene.
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Klem Anne-Gry

  SvarSlett
 6. Så fint dere har det! Blir nok lekkert med ny sofa :))

  Ha en fin søndag!
  Klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com