torsdag 12. august 2010

Entre møbel ♥

Entre kommode1 Entre kommode

Entre kommode2

Idag har jeg sprayet flettekurvene mine hvite,eller hvertfall ett strøk. I morgen må jeg nok ta et til,for å få det ordentlig hvitt. Denne skal få stå i gangen,å oppi kurvene skal jeg ha luer,votter osv til utebruk. Syns plassen i kurvene er god.Å hele kommoden er ikke så bred,å når man ikke har så stor gang er det veldig bra. Prøver fortvilt å finne på noen gode oppevaringsmuligheter,spesielt når ikke rommet er så stort.Tenkte å lage noen søte merker som kan henge ned ifra kurvene der det står hva som er oppi kurven. Også må jeg jo selvfølgelig ha litt pynt oppå da.. ♥

Har du ellers noen gode oppevaringsmuligheter? Kom gjerne med det ♥

Ønsker alle sammen en flott torsdagskveld!

hjertelig hilsen

5 kommentarer:

 1. Dette blir sikkert veldig fint. Jeg sliter litt med det samme her hos meg. Oppbevaring er ikke like lett, man vil ha det lekkert og praktisk samtidig. Lykke til

  Hilsen Lisemoren

  SvarSlett
 2. Så lurt! Det blir nok kjempefint! Gleder meg til bilder av sluttresultatet ;-) La deg til på blogglisten min idag, og ser frem til å følge deg videre!
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Spray er genialt!!!
  Trenger sårt noen flere oppbevaringmuligheter selv jeg..
  Kurver er mye brukt!!!

  SvarSlett
 4. Dette så jo kjempe greit ut! Både fint og praktisk ;) La meg også til som følger her.

  Ha en fin kveld!
  Klem Silje

  SvarSlett
 5. Lurt! Jeg har også sprauet noen av kurvene mine for å få den nyansen jeg vil. Nå for tiden er jeg på jakt etter nye kurver i alle mulig passende fasonger og stil, for Nooriamannen har skrudd opp hyller til den store gullmedaljen. Nå skal det bli orden på rotet i Nooriaheimen!

  Ønsker deg en deilig helg!

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com