torsdag 1. juli 2010

Vaskedag ♥

Ja,torsdagen her i huset er vaskedag. Helgevasken tar jeg idag,istedefor å måtte ødelegge den fineste dagen i uken på å vaske.. nemmelig fredagen! Jeg tørker støv,støvsuger & vasker over alle flater og gulv. Herlig å kunne sette seg ned etterpå å nyte den deilige duften av Durance Lavendel i hele huset

Vaskedag i heimen

Jeg lurer på om jeg skal sette opp et “program” over hele uken,over hva jeg skal gjøre hver enkelt dag når det kommer til husarbeid,så kanskje man slipper å gjøre alt på torsdagen.

Jeg liker å holde på å styre & stelle i hjemmet. Liker helst å holde på alene,siden mannen gjør ting på en annen måte enn meg. Så jeg bruker å la han ta barna med seg ut,så jeg kan styre å stelle hjemme. HERLIG! Jeg kan be mannen om å gjøre ting,men er vel ingenting han spesielt liker å gjøre når det kommer til husabeid.. Han er nok en sånn typisk ute-mann,men det er helt i orden..

Slenger med noen bilder av sofakroken som er nyvasket & dufter herlig..

sofakrokenblogg

Har du/dere et “program” over hva slags husarbeid dere gjør hver enkelt dag?Har dere en vaskedag?

Har du & den andre parten i hjemmet fordelt forskjellige arbeidsoppgaver når det kommer til husarbeid? Hva gjør du & hva gjør mannen?

Ønsker dere alle en super fin torsdagskveld vidre!

Klemmer fra Christina

4 kommentarer:

 1. Program eller ukeplan var en VELDIG god idé jeg tror jeg må stjele... :) Jeg blir smågal av alt som må gjøres, kanskje greit å dele opp så føles det ikke så uoverkommelig!
  Hjemme hos oss er det nok jeg som gjør mest innomhus, men mannen min er flink til å støvsuge, og det er stort sett han som tar ut av oppvaskmaskina og lager mat! Me like :)
  Så lenge hver enkelt er fornøyd med tilværelsen, så må en fordele som en vil for meg!
  Ha en ren og pen og duftende kveld!

  SvarSlett
 2. Vi har vel ikke noe program, men som deg liker jeg å være ferdig før fredagen kommer. Og som oftest blir det torsdag som blir den store gjøre rent dagen, iallefall om vi ikke har holdt hodet over vannet i løpet av uka som har gått. Som oftest er det jeg som tørker og vasker støv, mens mannen støvsuger og vasker gulv. Han skal være god om han roter til det ;)
  Jeg vasker klær, henger opp, legger sammen. Han står for det meste av matlaging. Han står opp med ungene om morgenen, jeg ordner dem på kvelden. Sakte men sikkert har vi kjørt oss inn i et spor vi trives med, og vi gjør "våre plikter" uten å tenke særlig over det, eller har nødt til å be den andre om å gjøre det.
  Jeg måtte faktisk sette meg ned å tenke her nå, tenke over hvem som gjør hva. Tror jaggu gubben og jeg fungerer som et velsmurt maskineri gitt, tror jeg er litt bortskjemt...?

  SvarSlett
 3. Flink jente:))...jeg er ikke like flink. Null plan dessverre.

  Ha ei fin helg i nyvaska hus:)

  SvarSlett
 4. Smart med en fast vaskedag i uken. Tror jeg må innføre det her i huset ;) For tiden prøver jeg å gjøre litt hver dag, men det har så utrolig lett for å skli ut da. Så tror kanskje en fast dag hadde funket for meg ;) Men nå må det sies at jeg er en rotekopp da.

  Min kjære jobber på sjø, og er borte fire uker i slengen. Når han er hjemme gjør han det aller meste av husarbeidet. Så der er jeg ganske bortskjemt :) Jeg lager mat, og han rydder. Perfekt fordeling.

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com