onsdag 7. juli 2010

Tankefull.. ♥

Masse tanker surrer rundt i hode mitt. Hvordan vil morgendagen gå,å hvilken spørsmål vil jeg få svar på. Som sikkert mange av dere vet,når man kommer i fosterhjem er man under barnevernets vinger,å alt som har skjedd ifra jeg var født til jeg ble 18 står skrevet svart på hvitt,å ligger i mappen min i barnevernets arkiv. Denne mappen skal jeg lese i morgen. Siden det har vært så mye styr i det siste,vil jeg nå lese alt for å finne sannheten. Syns det er veldig bra å få lese dette,å få innsyn i va som virkelig har skjedd i barndommen min iforhold til min biologiske mor. Mange spørsmål! Hvorfor? Er vel det første ord i mange settninger som surrer rundt i hode mitt,å morgendagen vil forhåpentligvis gi meg svar på disse.

Jeg grugleder meg. Vet ikke hva som venter meg,men fikk beskjed om det kunne være tøft. Men det jeg håper morgendagen kan gi meg er en avsluttning der jeg vet sannheten.Det skal bli godt å vite at jeg ikke trenger å lure på hva som er sant eller ikke,hvordan ting var & hvorfor ting ble som de ble. I morgen vet jeg!våg å være ærlig

våg å være ærlig2

våg å være ærlig3 

Følte for å dele dette dikte med dere,det ga meg masse! Nå skal jeg hive meg rundt å lage boller som vi skal ha med oss på ferieturen.Er bare 5 dager igjen nå,å hele familien ser VELDIG fram til ferien. Det skal bli nydelig og oppleve masse nytt & spennede. Bare kose oss & nyte dagene sammen med de man elsker aller mest.. Det er livet det ♥

Ønsker dere alle en kjempe fin onsdag vidre! 

Klemmer fra Christina♥♥

9 kommentarer:

 1. Oj, skjønner godt du er tankefull. Selv vet jeg ikke så mye, men noe. Å kan tenke meg det vil komme til å bli tøff lesning for deg. Men du føler deg nok kanskje bedre etterpå når du endelig vet sannheten og vet hva som har skjedd. Du har jo en nydelig familie nå, både dine egne barn og dine foreldre:) Du å storebror var heldige som havnet hos de:) Boller ja..det skal jeg også lage. Hørtes nemlig skikkelig godt ut! :)

  SvarSlett
 2. Lykke til. Noen ganger er det best å vite sannheten uansett hvor brutal den måtte være, enn å gå rundt å gruble for evig tid. For å jobbe med ting, må man ha noen knagger å henge det på. Alle har vi en ryggsekk vi bærer på, når den blir for tung må den tømmes eller få noen andre til å hjelpe å bære :o) Du er uansett voksen nå og mor selv. Da er du nok mer beredt til å lese mappen din enn om du var yngre. Husk, det er kun i motbakke det går oppover.

  SvarSlett
 3. Huffa...Masse lykke til i morgen, håper du sitter igjen med at det var "godt" å lese å få vite hva som skjedde!!
  Kjempe nydelig dikt..:) Å jeg må bare si at denne bloggen din er bare helt utrolig nydelig da...skjønner ikke åssen du får til dette!!??:)

  Lykke til med bollebakingen også;)

  Krysser fingre for deg i morgen...blir det til tider for tøfft, trekk pusten å tenk hvor heldig du er som har en flott familie som er glad i deg:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 4. Lykke til Vennen♥
  Håpe du får svar som gjør at du kanskje kan "avslutte" noen kapitler..
  Stooor klem,Irene

  SvarSlett
 5. Takk for fine besøket i bloggen min.
  Du har selv en veldig flott og inspirerende blogg.
  Lykke til med lesningen. Det blir nok tøft ja, men å vite er kunnskap til å takle hverdagene. Det er kloke ord som kanskje kan hjelpe.
  Klem=)

  SvarSlett
 6. Masse lykke til i morra..
  av å til kan det være godt å få svar på ting man lure på i livet..
  Håpe for din del at du får ro etterpå, sånn at du kan få nyte den flotte sommerferien me familien <3

  Klæm Trine

  SvarSlett
 7. For et flott innlegg:) Håper du får avsluttet litt og gått videre i livet på en måte etter du har lest alt... Flott og veldig sant dikt! Vet ikke om du har lest det ennå, men hvis ikke...kan det være lurt å vente til etter ferien? Det er kanskje vanskelig å vente..
  Ønsker dere en kjempefin ferie:)
  Stor klem, Merete...

  SvarSlett
 8. Jeg ønsker deg lykke til og håper du får svar på det du har undret over...

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com