mandag 5. juli 2010

Jeg gikk en tur på stien å hørte skogens ro… ♥

Som dere vet er jeg & gullene i skjomen. Koser oss hos bæste & mormor. Skjomen er en fantastisk fin plass. Rett utenfor døren er det en nydelig natur. Jeg storkoser meg i naturen.Nyter det å høre fuglekvittring & elvebrus..Det gir meg en indre ro!

Elvebrus

nydelig natur

Hvordan får du en indre ro & hvor går du får å føle slik??

Ha en vidre fin kveld (ferie)

3 kommentarer:

 1. Det er godt å ha et sted som gir en fred og ro og tid til ettertanke... Jeg har skrevet litt om det inne hos meg, jeg liker meg ekstra godt i fjøra hos bestemor og bestefar...
  Ha ei herlig uke!

  SvarSlett
 2. Åh,d e jo så vakkert i Skjomen :=)
  Glede mæ masse t å rusle etter veian der :=)
  Ha en super kveld Christina-hilse ! <3

  Hilsen Christin

  SvarSlett
 3. Jeg også elsker lyden og lukten av naturen. Det gir meg ro. Å gå en tur langs en sti eller oppover ett fjell mens jeg tar inn alt av lukter og lyder, det er min måte å slappe helt og fullstendig av:) Godt å høre at trappen har kommet på plass. Gleder meg til å se bilder:)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com