torsdag 8. juli 2010

En tøff dag er over ♥

Da var torsdagen neste over,å jeg må si at dette har vært en av de tøffeste dagene i mitt liv. Det var tøft å lese om mitt eget liv som en sak i andres hender. En sak som så mange har hatt sine meninger om. Men etter å ha lest mappen min,så er jeg evig takknemmelig for at ting ble som de ble. Å jeg er takknemmelig for at barnværnet gjorde sin jobb så bra,å jeg er EVIG takknemmelig for at min mamma & pappa tok meg til seg & ga meg den tryggheten & kjærligheten som et barn trenger.Men etter jeg selv ble mamma er dette helt uvirkelig at en mamma faktisk kan gjøre slike ting som min biologiske mor gjorde,dette kommer jeg nok aldri til å forstå.. Men alt skal man jo ikke forstå seg på heller. Jeg er ganske tom innvendig,å mye surrer rundt i hode mitt. Men jeg vet med sikkerhet at ting som ikke dreper meg,gjør meg bare sterkere. Å dette er en slik ting,en slik ting som jeg vet jeg vil tjene på vidre i livet mitt. Nå vet jeg sannheten,å selvom sannheten kan svi noen ganger,er det utrolig godt å vite den.

mine små

Ha en vidre fin kveld (ferie)

10 kommentarer:

 1. Har den formening at det oftest er bedre å vite,enn å danne "egne" tanker i hodet..

  Tenke på dæ i ei tung stund som dettan..
  Men du e så positiv og har så mye glede og positivitet som stråle fra dæ,detta klare du..

  Stoor klem,Irene

  SvarSlett
 2. Leste mi mappe for ett par år tilbake, syns det va godt å få vite alt æ ikke visste fra før. :) Men det e jo selvsagt ikke lett å ska lese om live sitt på ett stk papir...:S

  SvarSlett
 3. Hei Christina. Først må jeg bare si at du har laget en flott blog - jeg blir i godt humør av å besøke den:)Koselig å se alle de flotte bildene av ungene.

  Skjønner godt at det har vært en tung dag for deg. Må være veldig vanskelig å lese om livet sitt slik. Men i forhold til at du har bestemt deg for å kutte kontakten med din biologiske mor, så var det vel veldig greit å få avklaring på en del ting. Blir nok lettere å gå videre når du har fått fordøyd den nye informasjonen.

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 4. Gla på dine vegne at det er "overstått"...det vil jo alltid være med dæ og være en del av dæ, men nu har du sikkert fått svar og litt "fred":)
  Du e som ho andre over mæ skreiv ei så positiv, gla og hærlig jente, det vise du godt på bloggen din!!!
  Mammaen og pappaen din har nu gjort en god jobb me då oppdra dæ ser d ut t:)
  Håpe helga som e like om hjørnet blir fin:)

  Klem, Merete...

  SvarSlett
 5. Bra det er vel overstått og at du føler og kjenner at dette var riktig for deg!! Har tenkt på deg i dag:)

  Slapp av og kos deg i kveld:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 6. Jeg håper fremtiden blir lys og god for deg og din herlige familie!!! Du er ei sterk og flott jente -dette kommer du deg fint gjennom!

  Ha en god kveld, krull deg inntil din kjære og stryk barna god natt over kinnet... og vit at DU skal i alle fall være der for DINE!

  SvarSlett
 7. Off, håper du fikk en slags avslutning på det ja og kan gå videre! :) Kan ikke tenke meg hvordan det må være!
  Klem

  SvarSlett
 8. Du er utrolig sterk altså, jeg blir så imponert! Jeg har levd et verna liv fra jeg ble født, umulig for meg å forestille meg vettu, tøffe du! <3

  SvarSlett
 9. Du er tøff!

  Stååå på! Lykke til videre.. Håper veien ikke blir så humpete og vanskelig! KLemmer

  SvarSlett
 10. Hiv mæ me her, me en go klæm :)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com