fredag 18. juni 2010

Sommer… hvor er du?

Ute blåser det,regne pøser ned å rutene er fulle av regndråper.. Lurer virkelig på hvor denne sommeren blir av? Jeg sitter inne,koser meg med stearinlys,god te fra kremmerhuset,nye blomster fra mannen..( vist noen vet hva de heter,må de gjerne skrike ut) & en god bok.

Vel det … føles som høst,å vi er bare kommet til midten av juni.. Håper sommeren kommer snart til oss.. jeg kjenner jeg savner den VELDIG!

011

009

Tusen takk for blomstene kjære & tuusen takk for klokken.. Du er god du!! ♥

Ønsker alle sammen en super fredag & en fantastisk helg! ♥♥

hade melding

2 kommentarer:

 1. Hei, og takk for tips til farge :) Jeg har faktisk tenkt litt på egghvit. Er det det som er på veggene på dette bildet? Er i saåfall veldig fint :) Ser ut som vi har litt lik smak når det gjelder stil. Og så og si samme kjøkkenet :)

  Klem fra Marita

  SvarSlett
 2. Hei igjen :)

  Den eggehvit fargen? Hvordan nyanse er det på den? Er det noe særlig gult i den? Sitter med fargekart her nå og den er desidert en av favorittfargene :)

  Marita :)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com