søndag 20. juni 2010

Søndagskos ♥

mine hjerte blogg

Endelig er mine herlige små kommet hjem. Sover søtt i sengene sine gjør de å,å mammaen selv har satt seg ned for en liten bloggrunde. Koser meg max da.. Viser dere bilder av mine herlige fra 17.mai i år. Kjempe fine i likense bunader. Må pynte seg ekstra når det er dagen vår vi feirer.

I morgen kommer mamma & pappa på besøk å skal hjelpe oss med resten av trappen,det blir bra. Kommer med bilder av dette. Er ei trapp som skal rives & ei som skal bygges. Spennende!

Nå skal jeg fortsette min bloggrunde & se hva alle dere har gjort idag. Alltid like koselig det!

Ha en fin søndagskveld vidre!rød hjerte

1 kommentar:

  1. Å det er så godt å få savne de små litt innimellom..! Sunt for alle parter.. Vår lille snuppe kommer hjem imorgen, skal si jeg gleder meg;-) ¨Heldige er man som har noen som ønsker å passe for en slik at det blir mulig med litt alene tid..

    Nyt kvelden.. Klemmer

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com