tirsdag 22. juni 2010

Prinsessefotografering ♥

Jeg & lillesøster koser oss hjemme,dagen lang. Lillesøster starter ikke i barnehagen før i august. Så vi har dagene alene jeg å hun. Å dere kan tro hvor vi koser oss. Lillesøster elsker å se på bilder. Å når jeg har tatt bilder av henne,da er hun rask bort til pcen for å se på. Skjønne herlige prinsessa mi

Mammas prinsesse

prinsesseblogg

Litt leking i mellom fotograferingen er også veldig artig,å da kommer smilet fort frem. Nå skal vi kose oss med litt mere lek før lillesøster skal sove formiddagsluren sin & jeg skal gjøre litt husarbeid. Det må til det å.. Ute pøser regnet ned & det blåser.. Så her blir det innedag i dag også..

Har dere ordentlig sommer hos dere?? Isåfall,send litt sol & varme til oss her i nord..

Ha en vidre fin dag!

Klemmer fra Christina

8 kommentarer:

 1. Så herlig lita prinsesse:)
  Og tusen takk for koselig hilsen inne hos meg, nå har jeg sett igjennom bloggen din og så fint det er hos dere:) og det skapet på lillegutt sitt soverom var flott-

  Ha en fortsatt fin dag, her har barna kommet hjem en etter en og nå er det sommerferie!

  klem fra Eli

  SvarSlett
 2. Huffda, det var da voldsomt til vær! Sender deg litt sol og blå himmel her fra Småbyen :o)

  SvarSlett
 3. Så skjønn prinsesse :)

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 4. hei!

  nydelig prinsesse da:)Koselig blogg du ahr; og tusen takk for gode ord hos meg:)

  Klem tilbake

  SvarSlett
 5. Det er herlig å være hjemme med babyen ja. Skikkelig kos. Jeg har litt over halve igjen jeg da, skal passe på å nyte tiden!:)

  SvarSlett
 6. Så skjønn prinsesse du har♥

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 7. Fiiine bilder..

  Sol og sommer er sendt! Håper det kommer fort frem.. Klemmer

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com