søndag 20. juni 2010

Er det ikke nok regndråper nå…?

regndråpen2

blogg potterosene

Her i nord pøser regnet ned,å graderstokken har sunket ned til hele 4 grader,å vi er 20 juni.. Tok meg en tur ut på verandaen for å ta noen bilder av potterosene mine,med noen regndråper på. Artig å leke seg med kameraet.

Om noen timer får vi hjem gullene etter ei helg hos besteforeldrene,godt med litt alenetid & bestandig sunt.. Men ikke for så veldig lenge,kjenner jeg savner de nå.. å det skal bli veldig godt å få de hjem.

Håper helgen hos dere har vært fin,det har den her. Men nå er kl 04.28 å jeg bør finne sengen. God natt til alle dere som er våkene & god morgen til alle dere som leser det i morgen tidlig.

fin søndag

3 kommentarer:

 1. Ah her var det mange flotte innlegg jeg ikke har fått sett før nå:) Nydelig kjøkken dere har:) Ja jeg så også på bryllup i går. Helt utslitt..Drømt om det i natt også..Hihi:) Ønsker deg en fin dag og at sola snart titter frem...

  Klemmer:)

  SvarSlett
 2. Go morgen!
  Kjenne at æ e rimeli lei være hær nu ja, i går lå jo nysneen et godt støkke neffør fjellheisn. Vil ha sommer NU! Kanskje vest vi ønske oss d vææææældi hardt alle sammen at vi kan få nån daga me sol og varme. Kos me litt aleinatia, e vikti å få være kjæresta åsså ikke bare føreldra. Åsså e d jo ekstra godt når man får dæm hjæm etter nån daga borte. :o)
  Krysse fingran førr at sommern kommer tel oss å snart og ha en fortsatt fin søndag.
  -klæm-

  SvarSlett
 3. Hei!
  Og takk for koselig hilsen hos meg. Så gøy, for da fant jeg jo bloggen din. Veldig fin!:)
  De puffene du viser lengre ned her var bare superfine. Sånne skulle jeg gjerne hatt!:)
  Noe du har arvetv eller?

  Ha en fin søndag!
  Klem June

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com