onsdag 30. juni 2010

En herlig onsdag ♥

Først & fremst vil jeg takke,takke for alle fine,koselig & ikke minst gode kommentarer som jeg fikk ang gårdagens innlegg. Det varmer mer enn dere tro & det gjør godt å få slike kommentarer i en slik tid. Dere er noen herlige mennesker♥

Vi skulle egentlig prioritere trappen i disse dager,men solen er kommet til oss,så vi valgte å bruke dagen idag på å kose oss ute i solskinn. Jeg var innom noen butikker i dag & kjøpte lillemor noen kjoler som var på salg. Nydelige farger,å herlig med litt nytt. Vi var også så heldig å få tantegullet på besøk idag,å dere kan tro mine 2 små gull koser seg ihjel når hun er på besøk ♥solstrålen30062010

en fin dag (30062010)

Tok med oss sykkelen til storebror å fikk han til å sykle mer på sykkelen uten støttehjul,å han er blitt SÅ flink! syklet masse alene,var bare litt starthjelp han trengte. Stolt mamma er jeg nå! ♥ motasje av storebror

Vi har hatt en nydelig dag & koset oss sikkerlig!

Hva har dere gjort idag da?

Håper at alle dere der ute har hatt en like flott dag & gjerne at solen har varmet på dere også.

Ønsker dere en vidre fin kveld !

Klemmer fra Christina

5 kommentarer:

 1. Herlige bilder Christina!
  Leste forrige innlegg nå jeg..- modig og herlig jente du!!
  Og mennesker som ikke ønsker det beste for en , SKAL en skyve bort(priv. erfaring der selv)..- lett og si , men riktig å gjøre(også overfor de du har nærme,som barna dine):-)
  Ha en flott kveld,
  klem,klem:-)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Ang innlegget under, så synes jeg du er tøff som har tatt den avgjørelsen. Og tøff som forteller din historie på bloggen.

  SvarSlett
 3. Rørende innlegg under, du er tøff som har mot til å legge det ut så ALLE kan se.. MEn er nok godt for deg å få det skrevet ned og ut fra hodet.. STÅ PÅ!
  Og nyt alt det gode du har! Vær en fortsatt god og omsorgsfull mamma, sånn som du er idag!!! Klemmer fra meg

  SvarSlett
 4. Livet skal nyyytast, jobb kan vente ;-)
  :o)

  SvarSlett
 5. Hei, Gratulerer du er den heldige vinner av det vakre krystallserviset fra Magnor Glassverk! Send meg din adresse så kommer serviset snart til deg! sommerklem Siv

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com