mandag 21. juni 2010

En fantastisk herlig mandag ♥

Idag har vi delt ettermiddagen med min mamma & pappa. Er så utrolig glad for at jeg har de boende så nært meg at det er mulig å være sammen med de opptil flere ganger i uken. Ser hvor glade ungene er når mormor & bæste kommer på besøk. Så glad de er når bæste legger seg på gulvet for å leke,når bæste leker sisten med de,å når mormor har en liten sjokolade i vesken.. ja,det er stas det.

Laget vaffekakerøre & steket vafler til de kom,også hadde de med seg jordbær og is.. Mmmm!Både vi voksene & barna storkoset oss

En fin mandags ettermiddag

fin ettermiddag4

blogg21062010

Herlige forfriskene & sommerlig dessert som jeg gjerne skulle spist ute istedefor inne. Men slik er det nå en gang når sommeren lar seg vente på her i nord. Men vi gjør det beste utav det,å håper på at en dag i nærmeste framtid kommer solen til oss å.

Håper alle har hatt en like herlig mandag som vi har hatt.

Jeg & gullene er kjempe glade i bæste & mormor.. Er så glad for å ha dem i livet mitt & ha de så nært

Ønsker alle en vidre flott mandagskveld!

Klemmer fra Christina

5 kommentarer:

 1. Herlig med besøk
  og de jordbærene så deilige ut..

  SvarSlett
 2. Ja, dere er heldig som har besteforeldre så nært! Det savnet jeg i min barndom og dessverre ser det ut som om barna mine også vil gjøre det.... Kos deg med alle dine kjære! Jeg krysser fingrene for bedre sommervær over hele landet snart...
  Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 3. Besteforeldre er GULL verdt(har også mine i nærheten) - familie kan gir ubegrenset kjærlighet:-)
  Nydelige bilder du tar - har ikke helt hatt tid til å forske på dette m/ skrift på bildene, men utrolig fint!
  Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min, så fant jeg deg igjen!(Har vært her før)
  Ha en super dag,
  klem Hege.

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com