onsdag 19. mai 2010

Bestilt møbelstoff til puffene

puff

Da bestilte jeg møbelstoff fra STOFF & STIL. Gleder meg til det kommer,slik at jeg kan få trekke disse om. Er ikke verdens vakreste farge på dette møbelstoffet som er på. Det skal være sikkert å vist!

Ønsker dere alle en kjempe fin dag vidre,her er vi inne for været ute er ikke noe å skryte av.

Klemmer fra Christina ♥

3 kommentarer:

 1. Blir spennene å når dem blir ferdig :)

  SvarSlett
 2. Glede mæ tel å se korsn dæm blir når dæm blir færdi. Tænk at vi hadde sånn puff på hytta på fjelle når æ va lita, men rægne me den entn havna på dungen eller blei sælt me når vi sælte. Hadde vel aldri trudd at æ en dag sku ha en sånn puff høyt på ønskelista. ;o)
  Nu e nu finvære kommet telbake, satse på at vi får beholde d ei stund.
  -klæm-

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar:)
  Gleder meg til å se det ferdige resultatet:)

  God helg:)

  Klem, Merete...

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com