onsdag 10. mars 2010

Takk til alle som er blitt med på

GIVE AWAY`N min.. Så koselig!Og enda koseligere er det jo med alle gratulasjonene jeg fikk når jeg hadde bursdagen. TUSEN TAKK! Siden det enda er det en stund til trekningen på give away`n,så velger jeg å minne dere på om det her. Meld dere gjerne på giveawayen her.

Give away

Vel dagene går kjempe fort. Å nå til helgen starter VU,vinterfestuka her i Narvik. Og på lørdagen er det barnas store dag,men barnetog der man skal kle seg ut. Det er bestandig kjempe koselig! Og ungene gleder seg lenge til denne dagen & resten av uka. Barnehagen hvor storebror går har de masse planer i denne uken. Kjempe kos!

Vel på lørdagen hadde jeg en sammenkomst med venner hjemme hos meg der vi spiste god mat & koset oss med gode drinker. Fikk masse fine ting som jeg ble kjempe glad for.

Velger og viser dere en bukett som jeg fikk til min 25 års dag.Syns den var kjempe fint.

montasje av nydelig blomster jeg fikk i bursdagsgave

NYDELIG!

Har tatt noen detalje bilder av noen ting i stuen min som jeg skal viser dere her til slutt..

montasje av bilder av stua

Håper dere alle har hatt en kjempe fin tid siden sist & at dere alle har det kjempe fint!

Onsdagsklemmer fra Christina

1 kommentar:

  1. *LOVE*
    Barnetog med utkledning hørtes søtt ut da! <3

    SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com